center_pan21
Lindex flyttar till Märsta Centrum våren 2017Foto: Pressbild
Så här blir den nya gallerian.Foto: Pressbild

Lindex flyttar till Märsta Centrum

Efter Ica har nu FastPartner som äger Märsta Centrum även fått Lindex att teckna ett avtal och inflyttning är beräknad till våren 2017.

Lindex som idag finns på Eurostop har tecknat avtal med FastPartner om att hyra lokaler i Märsta Centrum. Avtalet löper på sju år med start våren 2017. Lindex kommer att hyra 770 kvadratmeter i samma byggnad som ska inrymma ICA Kvantum, Apotek Hjärtat och Folktandvården. Enligt ett pressmeddelande från FastPartner så har satsningarna i centrum medfört en stor efterfrågan på lokaler. Totalt ska det bli byggrätter i Nya Märsta Centrum på 38 000 kvadratmeter.
– Den nya bebyggelsen i Märsta Centrum är en hörnsten i skapandet av ett levande stadscentrum med ett rikt utbud av butiker, restauranger, samhällsservice, bostäder och kultur för invånarna i Sigtuna kommun, kommenterar Patrik Arnqvist, regionchef på FastPartner, i ett pressmeddelande.

andersojag
defacto_helsida
centrum_helsida2020
bostad_helsida
connys_helsida
eldsjal-helsida
helsida_var2021
happyhomes_sommar2020
mp_host_helsida
2020_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
bostad_outsider
mp-outsider
eldsjal-outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
andersojag_outsider