moderater_pan_sommar
Lindex flyttar till Märsta Centrum våren 2017Foto: Pressbild
Så här blir den nya gallerian.Foto: Pressbild

Lindex flyttar till Märsta Centrum

Efter Ica har nu FastPartner som äger Märsta Centrum även fått Lindex att teckna ett avtal och inflyttning är beräknad till våren 2017.

panorama_centrum

Lindex som idag finns på Eurostop har tecknat avtal med FastPartner om att hyra lokaler i Märsta Centrum. Avtalet löper på sju år med start våren 2017. Lindex kommer att hyra 770 kvadratmeter i samma byggnad som ska inrymma ICA Kvantum, Apotek Hjärtat och Folktandvården. Enligt ett pressmeddelande från FastPartner så har satsningarna i centrum medfört en stor efterfrågan på lokaler. Totalt ska det bli byggrätter i Nya Märsta Centrum på 38 000 kvadratmeter.
– Den nya bebyggelsen i Märsta Centrum är en hörnsten i skapandet av ett levande stadscentrum med ett rikt utbud av butiker, restauranger, samhällsservice, bostäder och kultur för invånarna i Sigtuna kommun, kommenterar Patrik Arnqvist, regionchef på FastPartner, i ett pressmeddelande.

SAS säkrar likvida medel

Näringsliv SAS säkrar 700 miljoner dollar från riskkapitalfonder som förvaltas av Apollo Global Management: - Vi är glada att ha säkrat detta finansieringsåtagande från investmentfirman Apollo Global Management efter en omfattande och konkurrensutsatt process, säger styrelseordförande Carsten Dilling.

mote_helsida
centrum_sommar2022_helsida
social_helsida

Sigtunabo startar Co-working-center

Näringsliv Daniel Mancilla från Sigtuna startar ett co-working-center i Arlandastad i september: - - Vi vill göra människovänliga kontor. Det betyder att vi inreder och sätter belysning utifrån de behov som människor har under en hel dag och ett helt år säger Daniel Mancilla, VD på Arlandabaserade Maleon.

kso_helsida
helsida_sfs
pantamera_avc_helsida
defacto_helsida

Tre av fyra resenärer är tillbaka

Näringsliv Arlanda hade drygt 1,9 miljoner resenärer i juni vilket innebär att fyra av fem resenärer är tillbaka: - Vi har nu ett stabilare läge på Arlanda och en förbättrad kösituation till säkerhetskontrollen, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

mp_helsida_april
connys_helsida

Norwegian ökar kraftigt i juni

Näringsliv Norwegian rapporterar en ökning i antalet resenärer till nästan 2 miljoner: - Jag är mycket glad över att vi genomfört nästan 100 procent av de cirka 400-450 dagliga flygningarna vi hade planerat i juni, säger Geir Karlsen, vd för Norwegian.

klart: Det blir strejk

Näringsliv SAS-piloterna och SAS har inte kommit överens och det blir därmed en strejk: - Vi beklagar djupt att våra kunder påverkas av denna strejk, den leder till förseningar och inställda flyg, säger Anko van der Werff, President & CEO på SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
kso-duell_out
centrum_sommar_outsider2022
outsider_social
sfs_out
mp_outsider2022
nrh
swedol_outsider
connys
pantamera_out
mote_outsider
ridskola_2020_outsider