defacto_pan2020
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Fler söker skuldsanering i år

Antalet som söker skuldsanering i kommunen har ökat med 30 procent på bara ett år enligt uppgifter från Kronofogden.

centrum_artikel

Siffror från Kronofogden för det första halvåret 2015 visar att 39 personer bosatta i kommunen behövde skuldsanering, det är en ökning med 30 procent jämfört med första halvåret 2014. Enligt Kronofogden har antalet kommuninvånare som fått skuldsanering mer än dubblats sedan 2012 då 19 personer fick hjälp av kommunen för skuldsanering. Bara sju kommuner i länet visar på en minskning av antalet fall medan grannkommunen Väsby är den som ökar mest med 116 procent till 41 personer det första halvåret 2015.

connys_helsida
defacto_helsida

Veterankraft startar nytt kontor i Märsta

Näringsliv Veterankraft som hyr ut veteraner till både privatpersoner och företag etablerar kontor i Märsta: - Vi ser ett väldigt stort intresse från både privatpersoner och företag som vill anlita äldre personal med en lång erfarenhet och kort startsträcka, uppger platschefen Sven Pettersson.

2020_helsida
speedy_helsida
EXTRA

Mikael Andersson avgår som VD på Märsta Förenade

Näringsliv Mikael Andersson lämnar som VD på Märsta Förenade efter 8 år: -Efter snart 8 fantastiska år som VD är det nu dags för mig att lämna över rodret, både Märsta Förenade och jag själv behöver nu fokusera på nya utmaningar, säger han i ett uttalande.

aretslarling
sportlov_sigtuna
salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
sportlov_sigtuna_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
speedy_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
teatergrillen_outsider
nrh