center_pan21
Foto: Finnair

Finnair återstartar på Arlanda

Redan i juli startar Finnair igång trafiken från Arlanda och via Helsingfors kan man nå Asien, Nordamerika och runt om i Europa.

Finnair startar upp med ett omfattande nätverk av destinationer från Arlanda från och med juli. Man kommer kunna erbjuda resenärer att visa upp ett intyg på vaccinering och inte bara att de måste ha negativt covidtest. Från Arlanda blir det destinationer till Bangkok, Hong Kong, Singapore och Tokyo, tre destinationer finns till USA och ett stort antal runt om i Europa. Finnair flyger dock via Helsingfors till de aktuella destinationerna. Via Finnairs hemsida kommer man ha en lösning där resenärer kan se aktuella restriktioner och krav för inresa.
– Det är förstås med stor lättnad som vi ser att allt fler blir vaccinerade. Det är samtidigt otroligt viktigt men också svårt att hålla sig uppdaterad på den senaste informationen i de olika länderna. Självklart vill vi fortsätta att erbjuda våra kunder alla verktyg de behöver för att planera sitt resande. Därför kommer vi erbjuda den här AI-lösningen så att de kan hålla sig ständigt uppdaterade, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef Finnair.

helsida_var2021
centrum_helsida2020
defacto_helsida
bostad_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
andersojag
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
eldsjal-helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
bostad_outsider
nrh
connys
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
centrum_sommar_out
eldsjal-outsider