moderaterna_panorama
Foto: Finnair

Finnair återstartar på Arlanda

Redan i juli startar Finnair igång trafiken från Arlanda och via Helsingfors kan man nå Asien, Nordamerika och runt om i Europa.

Finnair startar upp med ett omfattande nätverk av destinationer från Arlanda från och med juli. Man kommer kunna erbjuda resenärer att visa upp ett intyg på vaccinering och inte bara att de måste ha negativt covidtest. Från Arlanda blir det destinationer till Bangkok, Hong Kong, Singapore och Tokyo, tre destinationer finns till USA och ett stort antal runt om i Europa. Finnair flyger dock via Helsingfors till de aktuella destinationerna. Via Finnairs hemsida kommer man ha en lösning där resenärer kan se aktuella restriktioner och krav för inresa.
– Det är förstås med stor lättnad som vi ser att allt fler blir vaccinerade. Det är samtidigt otroligt viktigt men också svårt att hålla sig uppdaterad på den senaste informationen i de olika länderna. Självklart vill vi fortsätta att erbjuda våra kunder alla verktyg de behöver för att planera sitt resande. Därför kommer vi erbjuda den här AI-lösningen så att de kan hålla sig ständigt uppdaterade, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef Finnair.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

ewas_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

2020_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
marinan_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider