moderaterna_riksdag
Foto: Finnair

Finnair återstartar på Arlanda

Redan i juli startar Finnair igång trafiken från Arlanda och via Helsingfors kan man nå Asien, Nordamerika och runt om i Europa.

centrum_artikel

Finnair startar upp med ett omfattande nätverk av destinationer från Arlanda från och med juli. Man kommer kunna erbjuda resenärer att visa upp ett intyg på vaccinering och inte bara att de måste ha negativt covidtest. Från Arlanda blir det destinationer till Bangkok, Hong Kong, Singapore och Tokyo, tre destinationer finns till USA och ett stort antal runt om i Europa. Finnair flyger dock via Helsingfors till de aktuella destinationerna. Via Finnairs hemsida kommer man ha en lösning där resenärer kan se aktuella restriktioner och krav för inresa.
– Det är förstås med stor lättnad som vi ser att allt fler blir vaccinerade. Det är samtidigt otroligt viktigt men också svårt att hålla sig uppdaterad på den senaste informationen i de olika länderna. Självklart vill vi fortsätta att erbjuda våra kunder alla verktyg de behöver för att planera sitt resande. Därför kommer vi erbjuda den här AI-lösningen så att de kan hålla sig ständigt uppdaterade, säger Robert Lönnblad, Skandinavienchef Finnair.

defacto_helsida

Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp

Näringsliv Arlandastadbaserade Veddestagruppen köps upp av Posti Group: - Det är med stor spänning och förväntan Veddestagruppen med Aditro Logistics som ny ägare kliver in i nästa kapitel av resan som påbörjades för 30 år sedan, säger Jonas Eriksson, VD för Veddestagruppen.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
centrum_helsida2020
mod_helsida
connys_helsida
handbollsskola
coronakrisen

SAS ökade trafik med 300 procent

Näringsliv SAS såg en kraftig ökning av resenärer under november: - Vi har sett en gradvis ökning av efterfrågan under de senaste månaderna i takt med att reserestriktioner har hävts, säger Anko van der Werff, vd och koncernchef för SAS.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
moderat_outsider
swedol_outsider