centrum_host
Här på DriveLab-området ska det bli en eventhallFoto: Pressbild

Eventhall öppnar i Arlandastad

Driveleb i Arlandastad kommer i maj att öppna upp en eventuell med plats för upp till 800 personer: - Det är väldigt roligt att se att utvecklingen av Drivelab och hela området runt Arlanda blivit så högintressant de senaste åren, kommenterar Arlandastad Holdings VD Dieter Sand.

TrainingPartner kommer att driva eventhallen på 1500 kvadratmeter med plats för uppemot 800 personer. TrainingPartner har redan ett stort engagemang i området och hyr ca 700 kvadratmeter egna lokaler samt att man har en egen testbana och snart även hotell i anslutning till området. Till hösten får man även en egen terrängbana. Eventhallen står klar redan 1:a maj.
– Äntligen börjar marknaden inse potentialen och möjligheterna av att etablera sig vid en flygplats. Vi satsar på långa relationer med våra samarbetspartners, så det är extra roligt när det går bra för dom. Training Partner är en av våra absolut viktigaste samarbetspartners, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, i ett pressmeddelande.

TrainingPartners VD Peter Olofsson säger i pressmeddelandet att man med eventhallen kommer kunna spara in tid för sina kunder då de kan hålla sina event direkt på området istället för att åka någon annanstans. DriveLab ska vara en modern arena med fokus på utbildning, forskning och utveckling samt marknad i direkt anslutning till Arlanda flygplats. Den är även en del av så kallade Airport City-projektet.

defacto_mustach_helsida

Ny hotelmanager till Clarion Arlanda

Näringsliv Liza Nyberg har rekryterats till tjänsten som Hotel Manager på Clarion Arlanda: - Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av det mycket framgångsrika teamet på Clarion Arlanda, säger hon.

Arlanda får direktlinje till Tokyo

Näringsliv Arlanda får en ny linje till japanska Tokyo med start till sommaren: - Japan är en av Sveriges viktigaste handelspartners och under senare tid har vi sett betydande japanska investeringar i Sverige, säger Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef för Swedavia.

happyhomes_2019
agy_oppethus

ÖoB öppnade i Märsta

Nyöppnat ÖoB öppnade upp sin nya butik i Märsta på torsdagen: - Varuhuset i Märsta är vår 14:e etablering i Stockholm och 18:e i regionen, säger Fredrik Johanson, kommersiell chef på ÖoB, till Dagens Handel.

ica_oktober
fme_oktober

Ett år kvar till invigning av nya mässområdet

Näringsliv Bara ett år återstår till öppningen av Scandinavian XPO: - år ambition är att skapa en internationell mötesanläggning för hela Skandinavien och i förlängningen även Europa där olika aktörer kan mötas i olika syften och konstellationer, säger Dieter Sand, VD Arlandastad Holding.

centrum_host_helsida
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
colorama_april2
agy_oppethus_outsider
greeknight_outsider
connys
nrh