moderat_sommar
Här på DriveLab-området ska det bli en eventhallFoto: Pressbild

Eventhall öppnar i Arlandastad

Driveleb i Arlandastad kommer i maj att öppna upp en eventuell med plats för upp till 800 personer: - Det är väldigt roligt att se att utvecklingen av Drivelab och hela området runt Arlanda blivit så högintressant de senaste åren, kommenterar Arlandastad Holdings VD Dieter Sand.

centrum_artikel

TrainingPartner kommer att driva eventhallen på 1500 kvadratmeter med plats för uppemot 800 personer. TrainingPartner har redan ett stort engagemang i området och hyr ca 700 kvadratmeter egna lokaler samt att man har en egen testbana och snart även hotell i anslutning till området. Till hösten får man även en egen terrängbana. Eventhallen står klar redan 1:a maj.
– Äntligen börjar marknaden inse potentialen och möjligheterna av att etablera sig vid en flygplats. Vi satsar på långa relationer med våra samarbetspartners, så det är extra roligt när det går bra för dom. Training Partner är en av våra absolut viktigaste samarbetspartners, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, i ett pressmeddelande.

TrainingPartners VD Peter Olofsson säger i pressmeddelandet att man med eventhallen kommer kunna spara in tid för sina kunder då de kan hålla sina event direkt på området istället för att åka någon annanstans. DriveLab ska vara en modern arena med fokus på utbildning, forskning och utveckling samt marknad i direkt anslutning till Arlanda flygplats. Den är även en del av så kallade Airport City-projektet.

2020_helsida
kaa_sigtuna_helsida
defacto_helsida
brobygget_helsida_valsta
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
spedition_sigtuna
landsbygd_sigtuna_helsida
speedy_helsida
marina_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

studeravidare_helsida
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
marina_outsider
studeravidare_outsider
brobygget_midgard_outsider
nrh
speedy_outsider