defacto_pan2020
Dustin i RosersbergFoto: Pressbild/Dustin

Dustin ökar kapacitet med robotar

Dustin i Rosersberg investerar i en robotlösning till sitt lager som ska öka tempot för orderhantering.

Dustin som har centrallager i Rosersberg meddelade i juni att implementerat robotiserat system som kan hantera 1600 ordrar i timmen, det motsvarar 75 procent av alla kundordrar. Arbetet med systemet startade redan i februari och är nu satt färdigställt.

Cirka 60robotar finns på lagret för att plocka varor bland 35 000 backar längs den 1300 kvadratmeter stora lagringsytan. Effektiviteten ökar med 25 procent och roboten frigör en förvaringsvolym på 8000 kubik vilket i sin tur medför 15 procent högre lagerkapacitet.
– Med det automatiserade lagret ska vi fortsätta leverera kundnöjdhet på högsta nivå. Vi kommer bland annat att kunna hantera order senare på dagen och därmed korta leveranstiderna för de nordiska kunderna. Ett effektivt och automatiserat logistikkoncept är dessutom en viktigt framgångsfaktor för att behålla och stärka vår ledande position på marknaden och fortsätta skapa tillväxt, säger Jenny Ring, EVP Supply Chain på Dustin.

festspec_host2020_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

boisigtuna
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
nrh
festspec_host2020_outsider