bovard_sh
Foto: Fors Måleri & Entreprenad

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Hela denna artikel är en annons från Fors Måleri & Entreprenad

Oljud och buller är en stor orsak till ohälsa. När buller och andra ljud inte absorberas blir de till slut påträngande och kan påverka koncentrationen och resultera i huvudvärk och trötthet.

Ett undertak har många fördelar, förutom att minska oljud och buller i lokalen så döljer även undertaksplattorna ventilationsrör och kabeldragningar. Resultatet blir mer enhetligt och man uppnår en god arbetsmiljö för de som ska vistas i lokalerna.

Eleverna har under veckan även förberett inför golvläggningen. De har spacklat och slipat golvet. När sedan ytan är jämn och fin är det dags att lägga själva textilmattan som består av rutor som klistras fast mot golvet. Förutom detta så har de även dragit klart elen till installationsbåsen och nu börjar även målningen bli klar och vi börjar närma oss slutet av entreprenaden.

varfest_helsida

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

v_eu_helsida

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

bonava_maj_helsida
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
mp_eu
colorama_april2
oppning_helsida
eu_sap

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.