moderaterna_riksdag
Maria Iggström och Daniel Forsbom Foto: Pressbild

Danne och Maria satsar på online-pt

Danne Forsbom som varit instruktör på både SATS och TränaMer startar egen PT-verksamhet tillsammans med Maria Iggström: - All coaching sker online och man väljer den inrikting man vill ha, berättar Daniel för märsta.nu

Daniel Forsbom är bekant i träningskretsar. Han var under många år spinninginstruktör på SATS Sportsclub i Märsta och under drygt ett år på TränaMer i Märsta. De senaste månaderna har han ingen anställning från något gym och bestämde sig för att starta eget tillsammans med Maria Iggström från Rosersberg. ”Danne” som han kallas på byn är licensierad personlig tränare och förutom att han tränat på gym sedan tonåren så har han alltså ett långt förflutet även som instruktör inom spinning och box. Maria är licensierad kostrådgivare och brinner för att man ska äta rätt för att få bra resultat i träningen. Maten spelar större roll än vad man tror, säger hon.

Coachar online
Nu har duon gjort gemensam sak och startar Food och Fitness i Sweden AB. Där ska man erbjuda allt från ”kom igång” till ”muskelbyggarträning” och seniorträning. All coaching kommer att ske online via främst mail. Kunderna får instruktioner och uppföljning via mail. Emellanåt kommer det också att arrangeras bootcamps och företagsevent samt svensexor och annat som efterfrågas inom träning.
-Vi är bärbara och tar oss dit våra kunder vill vara. Stationer som ”välta däck”, dra tunga slädar, kettlebells med mera finns så klart med, säger Daniel.

”Dyrt med PT på gym”
Danne tror att det kommer fungera bra med online-kontakt eftersom folk idag är så uppkopplade. Kunderna kommer också få tillgång till en hemsida med upplägg så att man kan träna när det passar vart man än är. Under uppstarten har Danne och Maria även coachat ett par personer för att kunna använda som referenser och mäta resultat. Man har också inlett ett samarbete med Muskelbygget som ska ha ett bra utbud av kosttillskott enligt Danne.
– Många vi möter idag tycker tyvärr att det är för dyrt att anlita en pt på gym. Dessutom ska man passa tider och kan inte få coachning mer än timmen man bokat. Vi fick en del förfrågningar från vänner om att skriva ihop ett bra schema att följa, man ville träna själv, men veta vad och hur ofta, berättar Danne.

happyhomes_sommar2020
julmarknad_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
jul2021
valsta-jul_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
2020_helsida
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
sigtuna_vatten_outsider
jul_outsider
valsta_jul_outsider
swedol_outsider
mp-outsider
nrh
stationshusen_out
ridskola_2020_outsider
julmarknad_outsider