center_pan21
Foto: Pressbild

Arlandastad Group går in på Nasdaq

Handeln med Arlandastad Groups aktie inleds idag 15:e september på Nasdaq First North Premier Growth Market: Genom noteringen går Arlandastad Group nu in i en ny fas som bolag, säger Per Taube, grundare och huvudägare av Arlandastad Group.

Under dagen går Arlandastad Group in för handel på Nasdaq First. Erbjudandet inför lanseringen är övertecknad till 67,5 kr/aktie till ett totalt värde om 400 miljoner kronor.
– Genom noteringen går Arlandastad Group nu in i en ny fas som bolag. Det ger oss möjlighet att accelerera den organiska expansionen och samtidigt potential att skapa ytterligare tillväxt genom strategiska förvärv och samarbeten. Som grundare och långsiktig ägare vill jag passa på att välkomna alla nya aktieägare och ser fram emot en värdeskapande resa tillsammans”, säger Per Taube, grundare och huvudägare av Arlandastad Group.

happyhomes_sommar2020
helsida_var2021
bostad_helsida
2020_helsida
connys_helsida
mp_host_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
andersojag

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

eldsjal-helsida
coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
eldsjal-outsider
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
andersojag_outsider
connys
nrh
mp-outsider