defacto_pan

Arbetet fortskrider på Praktiska Gymnasiet

Det är glädjande att se att arbetet flyter på och att man följer den fastsatta tidsplanen som eleverna själva har varit med och tagit fram.

Hela denna artikel är en annons från Fors Måleri & Entreprenad

När eleverna sedan kommer ut i arbetslivet kommer de att upptäcka att det är extremt viktigt att man följer tidsplanen då man har en hyresgäst som ska flytta in vid ett visst utsatt datum och eventuella förseningar medför både problem och kostar pengar.

Vissa av eleverna är t.o.m. så motiverade att de har kommit in och arbetat på Valborg då de normalt sett är lediga från skolan. Arbetsmässigt så har el dragit klart elen i klassrummen och de har påbörjat arbetet med elen till installationsbåsen. I slutet av veckan så ska även det nya inbrottslarmet installeras i lokalen som ska ersätta det gamla som fortfarande är
i bruk.

Bygg och måleri har samarbetat i veckan och förutom att de har färdigställt
planerade byggmoment så har de på målerisidan även lagat och spacklat väggar, slipat och påbörjat färdigmålningen av väggarna.

Vi på FME tycker att det är glädjande att se att eleverna har tagit till sig den teoretiska utbildningen och att de nu omsätter detta praktiskt i samband med anpassningen av skolans utökade lokaler. Dessa kunskaper kommer ge dessa elever ett försprång som de kommer att ha stor nytta av när de sedan börjar arbeta efter studenten.

Hela denna artikel är en annons från Fors Måleri & Entreprenad

colorama_april2

Denna vecka på Praktiska Gymnasiet

Annons Eleverna har monterat undertak i klassrummen, ett viktigt moment för att skapa en bra arbetsmiljö. I klassrummet vill man kunna föra samtal i normal ton och kunna koncentrera sig, utan att plågas av störande oljud. De flesta känner till att ljud har en förmåga att studsa när de träffar hårda ytor och då bildas ekon.

Kontorshotellet invigt på Office One

Näringsliv Office One i hade invigningen för det nya kontorshotellet United spaces: - Det känns fantastiskt att United Spaces nu kan erbjuda möjligheter till coworking och möteslokaler på Arlanda, säger Yvonne Sörensen Björud, VD på United Spaces.

happyhomes_2019

Märstabo på superlistan

Näringsliv Märstabon Jorge Castro har av tidningen Veckans Affärer utsetts till en av 101 supertalanger i Sverige: - Det känns väldigt bra att tillhöra topp 100 i Sverige, säger Jorge till märsta.nu

v_eu_helsida

Jetpak flyttar huvudkontor till Arlanda

Näringsliv Jetpak har flyttat in till Office One på Arlanda: - Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer, säger VD Kenneth Marx i ett pressmeddelande.

oppning_helsida
varfest_helsida
moderaternamaj
ica_valsta_choklad
eu_sap
mp_eu

BDO Tullsupport flyttar till Office One

Näringsliv BDO Tullsupport AB flyttar in i Office One på Arlanda: - Vi har suttit i Arlandastad i nära 30 år, varav de senaste åtta i Eurostops köpcentrum. Nu är det dags att flytta till nya fräscha lokaler på Arlanda flygplats, säger gruppchefen Annika Östman.

sh_oppet
fme_outsider
mp_eu_outsider
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
connys
bonava_maj_outsider
colorama_april
oppning_outsider
v_eu
sh_bovard_out
nrh
defacto_outsider