defacto_pan

Arbetet fortskrider på Praktiska Gymnasiet

Det är glädjande att se att arbetet flyter på och att man följer den fastsatta tidsplanen som eleverna själva har varit med och tagit fram.

Hela denna artikel är en annons från Fors Måleri & Entreprenad

När eleverna sedan kommer ut i arbetslivet kommer de att upptäcka att det är extremt viktigt att man följer tidsplanen då man har en hyresgäst som ska flytta in vid ett visst utsatt datum och eventuella förseningar medför både problem och kostar pengar.

Vissa av eleverna är t.o.m. så motiverade att de har kommit in och arbetat på Valborg då de normalt sett är lediga från skolan. Arbetsmässigt så har el dragit klart elen i klassrummen och de har påbörjat arbetet med elen till installationsbåsen. I slutet av veckan så ska även det nya inbrottslarmet installeras i lokalen som ska ersätta det gamla som fortfarande är
i bruk.

Bygg och måleri har samarbetat i veckan och förutom att de har färdigställt
planerade byggmoment så har de på målerisidan även lagat och spacklat väggar, slipat och påbörjat färdigmålningen av väggarna.

Vi på FME tycker att det är glädjande att se att eleverna har tagit till sig den teoretiska utbildningen och att de nu omsätter detta praktiskt i samband med anpassningen av skolans utökade lokaler. Dessa kunskaper kommer ge dessa elever ett försprång som de kommer att ha stor nytta av när de sedan börjar arbeta efter studenten.

Hela denna artikel är en annons från Fors Måleri & Entreprenad

sommar_centrum
defacto_helsida
sigtunavatten_standard

Norwegian utökar på Arlanda-Krabi

Näringsliv Norwegian ökar sina avgångar till och från Arlanda-Krabi, Thailand, från två till tre gånger i veckan: - Vi ökar antalet avgångar till Krabi från två till tre gånger i veckan under hela julen (16 december – 20 januari). Detta eftersom vi märker av ett stort intresse och en stor efterfrågan på resor till Thailand och framför allt Krabi under julen, säger Norwegians kommunikationschef Charlotte Holmberg Jacobsson i ett pressmeddelande.

ica_valsta_choklad

Ny hästklinik etablerar i Rosersberg

Näringsliv Wallstanäs Gård i Rosersberg startar upp veterinärklinik för hästar: - Här har vi möjlighet att på en personlig och lite mindre klinik ta emot hästar för allt från veterinärbesiktning och hälsoutredning till tandkontroll och röntgen, säger Emma Lindell, veterinär och delägare i Stockholms Hästklinik, i ett pressmeddelande.

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
nrh
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
defacto_outsider