defacto_pan2020

Arbetet fortskrider på Praktiska Gymnasiet

Det är glädjande att se att arbetet flyter på och att man följer den fastsatta tidsplanen som eleverna själva har varit med och tagit fram.

centrum_artikel

Hela denna artikel är en annons från Fors Måleri & Entreprenad

När eleverna sedan kommer ut i arbetslivet kommer de att upptäcka att det är extremt viktigt att man följer tidsplanen då man har en hyresgäst som ska flytta in vid ett visst utsatt datum och eventuella förseningar medför både problem och kostar pengar.

Vissa av eleverna är t.o.m. så motiverade att de har kommit in och arbetat på Valborg då de normalt sett är lediga från skolan. Arbetsmässigt så har el dragit klart elen i klassrummen och de har påbörjat arbetet med elen till installationsbåsen. I slutet av veckan så ska även det nya inbrottslarmet installeras i lokalen som ska ersätta det gamla som fortfarande är
i bruk.

Bygg och måleri har samarbetat i veckan och förutom att de har färdigställt
planerade byggmoment så har de på målerisidan även lagat och spacklat väggar, slipat och påbörjat färdigmålningen av väggarna.

Vi på FME tycker att det är glädjande att se att eleverna har tagit till sig den teoretiska utbildningen och att de nu omsätter detta praktiskt i samband med anpassningen av skolans utökade lokaler. Dessa kunskaper kommer ge dessa elever ett försprång som de kommer att ha stor nytta av när de sedan börjar arbeta efter studenten.

Hela denna artikel är en annons från Fors Måleri & Entreprenad

WE blir Årets företag

Näringsliv WE Träning och Hälsa utses till Årets företag av Företagarna i Sigtuna kommun: Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna.

studenten2020_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

stottasigtuna_helsida
kcbygg_helsida
valvet_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

speedy_helsida
happy_homes_mars
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

studeravidare_helsida
studeravidare_outsider
swedol_outsider
studenten2020_outsider
stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider
marina_outsider
sommarlov_outsider
nrh
valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
speedy_outsider