bostadsformedling
Anders Fuchs, tvåa från vänster med fru och kollegor. Foto: Magnus Granhagen
Mikaela Kottulinsky med en av eventbilarnaFoto: Magnus Granhagen

Driving Event Producers ledande inom bilevents

Anders Fluch är med och driver märstabaserade eventföretaget Driving Event Producers som i lördags höll sin årliga avslutningsfest på Audi Forum i Stockholm: - Det är praktiskt och bra att bo i Märsta med närheten till Arlanda. Det tar lika lång tid att ta sig till Åre, där vi har vår bas för vinterverksamheten, som att köra bil till centrala Stockholm under morgonrusningen, säger Anders till märsta.nu

centrum_artikel

märsta.nu var på plats i samband festligheterna på Audi Forum och Restaurang Pontus i Stockholm. Märstabon Anders Fluch, som driver Driving Event Producers tillsammans med Susanne Kottulinsky från Karlstad, stod för arrangemanget. Anders Fluch och hans kollega hade bjudit in personligheter från hela motorvärlden, bland annat Max Verstappen från Formel 1 som landade på Arlanda direkt från FIA:s motorsportgala i Paris där han plockade med sig tre personliga utmärkelser. På Audi Forum fanns även Anja Pärsons medfru Filippa Rådin som berättade att de varje vinter brukar vara med på Ice Driving Event i Åre som Driving Event Producers arrangerar. Mikaela Åhlin-Kottulinsky, som är en av företagets instruktörer och även tävlar i Audi Sport TT Cup i Tyskland var värd för festligheterna.

Två hemmabanor
Närheten till Arlanda samt de två banorna på Trosta Park och Test Track 1 är en av nycklarna till att vara framgångsrika enligt Anders Fluch.
– Hemmet i Märsta förvandlas då och då till en övernattningslya för rally- och racingförare, både inför deras tävlingar som inför de event som de ska jobba med oss på. Det är ganska kul att kliva upp på morgonen och hitta en rallyförare sovandes på soffan och en racingförare som borstar tänderna inne på toaletten, medan jag själv ska gå ut med hunden, berättar Anders.

Upp till Åre i vinter
Spelplanen för Driving Event Producers är hela Europa där man är ute och arrangerar test- och upplevelseevent för motorbranschen. Den administrativa basen är dock hemma i Märsta. Nästa evenemang blir i Åre och eventbilarna har utrustats med 380 dubb per däck för att förberedas för utmanande körning på isbanor i norra Sverige. Sängplatserna i Märsta byts då ut till fjällboende i 8-10 veckor. Något som ska bli kul, tycker Anders och hans kollegor.

centrum_helsida2020
sommar_sigtuna2020
marina_helsida
kaa_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
speedy_helsida
connys_helsida
brobygget_helsida_valsta
landsbygd_sigtuna_helsida
studeravidare_helsida

SAS igång med fler linjer

Näringsliv SAS meddelar att de går igång med fler linjer till utrikesdestinationer till och från Arlanda: I slutet av juni återupptar SAS trafiken från Stockholm till ett antal medelhavsdestinationer, skriver SAS i ett pressmeddelande.

brobygget_midgard_helsida
spedition_sigtuna
sigtuna_natur_sommar_outsider
brobygget_outsider_valsta
kaa_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
brobygget_midgard_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
marina_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider