defacto_pan2020
Anders Fuchs, tvåa från vänster med fru och kollegor. Foto: Magnus Granhagen
Mikaela Kottulinsky med en av eventbilarnaFoto: Magnus Granhagen

Driving Event Producers ledande inom bilevents

Anders Fluch är med och driver märstabaserade eventföretaget Driving Event Producers som i lördags höll sin årliga avslutningsfest på Audi Forum i Stockholm: - Det är praktiskt och bra att bo i Märsta med närheten till Arlanda. Det tar lika lång tid att ta sig till Åre, där vi har vår bas för vinterverksamheten, som att köra bil till centrala Stockholm under morgonrusningen, säger Anders till märsta.nu

märsta.nu var på plats i samband festligheterna på Audi Forum och Restaurang Pontus i Stockholm. Märstabon Anders Fluch, som driver Driving Event Producers tillsammans med Susanne Kottulinsky från Karlstad, stod för arrangemanget. Anders Fluch och hans kollega hade bjudit in personligheter från hela motorvärlden, bland annat Max Verstappen från Formel 1 som landade på Arlanda direkt från FIA:s motorsportgala i Paris där han plockade med sig tre personliga utmärkelser. På Audi Forum fanns även Anja Pärsons medfru Filippa Rådin som berättade att de varje vinter brukar vara med på Ice Driving Event i Åre som Driving Event Producers arrangerar. Mikaela Åhlin-Kottulinsky, som är en av företagets instruktörer och även tävlar i Audi Sport TT Cup i Tyskland var värd för festligheterna.

Två hemmabanor
Närheten till Arlanda samt de två banorna på Trosta Park och Test Track 1 är en av nycklarna till att vara framgångsrika enligt Anders Fluch.
– Hemmet i Märsta förvandlas då och då till en övernattningslya för rally- och racingförare, både inför deras tävlingar som inför de event som de ska jobba med oss på. Det är ganska kul att kliva upp på morgonen och hitta en rallyförare sovandes på soffan och en racingförare som borstar tänderna inne på toaletten, medan jag själv ska gå ut med hunden, berättar Anders.

Upp till Åre i vinter
Spelplanen för Driving Event Producers är hela Europa där man är ute och arrangerar test- och upplevelseevent för motorbranschen. Den administrativa basen är dock hemma i Märsta. Nästa evenemang blir i Åre och eventbilarna har utrustats med 380 dubb per däck för att förberedas för utmanande körning på isbanor i norra Sverige. Sängplatserna i Märsta byts då ut till fjällboende i 8-10 veckor. Något som ska bli kul, tycker Anders och hans kollegor.

connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50
defacto_helsida
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
connys
nrh