socialdemokraterna_maj_panorama
Jorge Castro, marknadschef på ABS Wheels.Foto: Pressbild/ABS Wheels

ABS Wheels ökar tack vare e-handeln

Arlandastadbaserade ABS Wheels ökade omstättningen på bara ett år med 45 procent från 32,6 till 47,2 och nu siktar man på 70 miljoner rapporterar sajten ehandel.se

centrum_artikel_host

märsta.nu har tidigare rapporterat om att ABS Wheels gav bort fälgar mot att man tatuerade in deras logo, en uppskattad tävling även hemma i Märsta. Men man ger inte bara bort saker gratis hela tiden, enligt ehandel.se har deras omsättning ökat med 45 procent på bara ett års tid, från 32,6 till 47,2. Nästa mål är att nå 70 miljoner redan under kommande bokslutsår enligt Ehandel.se
– Det har i stort sett gått enligt planerna. Vi siktade dock på att nå en omsättning på 50 miljoner kronor, så vi är inte hundra procent nöjda, skriver företagets marknadschef Jorge Castro i ett mejl till Ehandel.se.

Hemsidan drog upp försäljningen
Enligt Jorge Castro beror ökningen på att man gjort om hemsidan och med större knappar och skönare färger. Man har också etablerat Klarna Checkout för att underlätta betalningsprocessen.
– Vi planerar att nå 70 miljoner kronor till nästa år. Går allt enligt planerna bör vi nå målet om inte mer. I dag håller vi på att inleda ett samarbete med ett försäkringsbolag och en större däckkedja. Ingenting är dock klart ännu, men vi jobbar på.

Jorge Castro bor i Märsta och berättar att han ligger bakom hemsidor åt bland annat Pizzeria Campino, Pomodoro, Café Milou och Castello. ABS Wheels ägs av märstabon Andie Lahdo.

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
forstamaj_helsida

Här renas tusentals liter vatten om dagen

Näringsliv Arlandastad Group engagerar sig i utvecklingsprojekt som syftar till att göra en positiv skillnad för samhället och miljön. I östra Arlandastad har det anlagts dammar som renar tusentals liter vatten om dagen.

mp_helsida_eu

Log Max etablerar hos DSV i Rosersberg

Näringsliv Log Max, en ledande tillverkare av moderna skördaraggregat för skogsmaskiner, har valt att samarbeta med DSV för hanteringen av deras reservdelslager på DSV:s logistikcenter i Rosersberg.

Så dyra är Arlandas räksmörgåsar

Näringsliv En diskussion om de höga priserna på flygplatserna i Sverige fick ny fart när SEB:s seniorekonom Johan Javeus delade med sig av sina erfarenheter på den sociala medieplattformen X i höstas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
pantamera_out
eldsjal2024_out