moderaterna_riksdag

Tyck till: Var finns bästa semlan?

Idag är det fettisdagen i hela Sverge och i kommunen finns ett antal caféer som säljer semlor. Nu kan du tycka till om var bästa semlan finns!

centrum_artikel

märsta.nu har tidigare gjort semmeltest bland några av kommunens caféer. I år blir det inget sådant test då vi måste se till att testa brett och på plats för att få till ett bra test. Men det finns gott om platser som säljer semlor av hög kvalitet.

I Sigtuna finna bland annat Wenngarns bageri, Valvet, RC Chocolat och Tant Brun. I Märsta har Coop, Steninge slottsby och Brödboden egen produktion. Ute i Lunda är det ICA Nära Lunda Livs som håller till lite i skymundan för kommuninvånarna men har högklassiga semlor.

Vilka tycker du har bästa semlan? Rösta!

connys_helsida
oppethus_helsida
happyhomes_sommar2020
flygskola_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

helsida_var2021
centrum_helsida2020

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

mp_host_helsida
julmarknad_helsida
defacto_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

2020_helsida
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

mp-outsider
sigtuna_vatten_outsider
dack-outsider
swedol_outsider
nrh
julmarknad_outsider
flygskolan_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
connys
oppethus_outsider