center_pan21
Foto: Pressbild

Tyck till om Märsta Centrum

Intresset var stort för Lindex etablering i Märsta Centrum och passa på att föreslå nytt utbud i en omröstning här på märsta.nu!

Lindex etablering i Märsta Centrum var av stort allmänintresse bland kommuninvånarna. På märsta.nu:s facebooksida var det över 12000 personer som måtts av inlägget, 270 tryckte på gillaknappen och 20-talet kommenterade. På märsta.nu var det på bara några timmar mer än 1000 läsare av artikeln. Att Märsta Centrum berör kommuninvånarna är ingen hemlighet. Nu har ni läsare chansen att via en omröstning visa ägaren FastPartner vad ni efterfrågar. märsta.nu kommer sedan att söka upp FastPartner för kommentarer utifrån era svar.

Tyck till!

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

defacto_helsida
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

happyhomes_sommar2020
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

connys_helsida
helsida_var2021
bostad_helsida
andersojag
centrum_helsida2020
2020_helsida
mp_host_helsida
eldsjal-helsida
coronakrisen

Höjda avgifter kan leda til dyrare flyg- och godspriser

Kultur & Nöje Allt fler bolag återstartar på Arlanda och det kommer även in nya aktörer, men Transportstyrelsen tror att det kan bli högre biljettpriser i framtiden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
nrh
mp-outsider
swedol_outsider
connys
andersojag_outsider
bostad_outsider