moderater_pan_sommar
Skrattfest utlovas. Bilden från tidigare tillfälleFoto: Pressbild/Charity Comedy
Kulturum står värd för fjärde gången.Foto: Pressbild/Charity Comedy
Line up-en vid förra tillfället, arrangören Anton Wittberg längst till höger.Foto: Pressbild/Charity Comedy

Hemmasonen uppträder denna gång

De senaste tre åren har Charity Comedy i Kulturum skämt tiotusentals kronor till välgörenhet: - Alla biljettintäkter går oavkortat till välgörenhet och i år kommer pengarna gå till Röda Korsets insamling till förmån för flyktingkatastrofen - den största sedan andra världskriget, säger arrangören Anton Wittberg till märsta.nu

panorama_centrum

Charity Comedy arrangeras i Kulturum för fjärde gången. Överskottet går till välgörenhetsorganisationer. I år är det Röda korsets insamling till förmån för flyktingkatastrofen som får alla biljettintäkter, oavkortat. Tidigare har Kronprinsessan Viktorias Fond fått 10 000 kronor, Barncancerfonden fick 15 000 andra året och senaste gången som var för ett och ett halvt år sedan fick Läkare utan gränser xxxx kr.
– Sen dess har det inte arrangerats stand up om man inte räknar med Özz Nujen och Måns Möllers uppträdande på fredagkvällen (16/10 reds anm). Vi hoppas så klart att så många som möjligt vill komma och uppleva några av Sveriges absolut roligaste komiker och samtidigt vara med om att göra världen till en bättre plats till det ynka priset av 120 kronor. Jag lovar att det kommer inte komma en roligare kväll på hela hösten, säger arrangören Anton Wittberg till märsta.nu

Pelle kommer hem
Bland de som uppträder finns hemmasonen Pelle Helgesson vars klipp på YouTube fått drygt hundratusen att skratta åt hans drivande med telefonsäljare. Pelle är född och så gott som uppvuxen i Märsta, men han har inte uppträtt här på 15 år och huserar i fina stand up-kretsar som RAW och Norra brunn. Han nominerades även till Bästa Nykomling på Stand up-galan 2014.
– Med stor igenkänningsfaktor, mycket publiksnack och sin fantastiska förmåga för improvisation kan vi lova att ni kommer ha träningsvärk i magarna när flera dagar efter att Pelle är klar med er, kommenterar Anton Wittberg.

Ungt och meriterat i startblocken
Den som vann Bästa nykomling på Stand Up-galan 2014 kommer också, Lisa Eriksson. Anton säger att hon måste ses live och drar ironiska och ärliga skämt ur ett dagboksperspektiv. Simon Garshasebi är en annan YouTube-kändis som intagit Norra Brunn och Raw, Tobbe Ström som värmt upp åt Magnus Betnér och Mårten Andersson dyker också upp. Ellinor Svensson nominerades till Årets nykomling i år och har uppträtt på klubben Oslipat ett antal gånger. Nisse Hallberg vann priset som Årets nykomling i år och anses ha en unik stil som ingen annan enligt Anton. Han är med på TV3:s Marmor. David Sundin är den sjunde komikern och han är mer etablerad då han varit med hos Hasselhof på TV3, Roast på Berns samt Melodifestivalen bland annat.

defacto_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

pantamera_avc_helsida
kso_helsida
mote_helsida
social_helsida
connys_helsida
mp_helsida_april

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

helsida_sfs

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
centrum_sommar_outsider2022
sfs_out
outsider_social
pantamera_out
mote_outsider
connys
kso-duell_out
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
swedol_outsider