moderaterna_juni
Jimmy Alonso får en gaddning på Märsta INKFoto: MMS-Bild
Jimmy Alonso visade upp sin tatueringFoto: Pressbild

Tatuerade sig för fälgar

Hundratals ville tatuera in ABS Wheels och få fyra fälgar, märstabon Jimmy Alonso tog under eftermiddagen plats i tatueringsstudion och blev efteråt fyra fälgar rikare.

Lokala ABS Wheels har under en tid haft en tävling som går ut på att man ska tatuera in deras logo någonstans på kroppen och vinnaren får fyra fälgar. Hundratals deltog i tävlingen men bara fem godkändes och fick tatuera in logon. En av dessa var Jimmy Alonso från Märsta som satte sig i Märsta INK:s stol under eftermiddagen. Under en halvtimmes svettandes han i stolen men efteråt var han glad och ångrade inte tatueringen:
– Jag gillar ABS Wheels fälgar och nappade på tävlingen de hade på Facebook. Det var en sjuk tävling, säger Jimmy Alonso efteråt.

Värde 12000 kronor
Kort efter dök han upp hos ABS Wheels för att beställa sitt pris värde ca 12 000 kronor. Själv tävlingen på Facebook lockade enligt ABS Wheels över 33 000 användare och över 100 hade delat den. Det ska under en tid varit en snackis bland märstabor på Facebook. Vissa var skeptiska till tävlingen och vågade inte gadda sig med risk för att förlora. Men ABS Wheels garanterade att de som gaddade sig även fick fälgarna då man enbart skickade ut underlag för tatuering via mail.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

bildextra!

Så gick det i Brännplattan

Nöjesnyheter Brännplattan Open gjorde comeback i lördags och blev en succé: - Det var en mycket grymt härlig dag och lycka och ett lyckat evenemang. Jag tror ingen vaknade på söndagen och hade haft tråkigt, däremot var det säkert många som hade ont i kropparna, säger Jimmy Karlsson i Skånela som låg bakom arrangemanget.

varen2018
sportfiskebanner2

Konstverk till nya Arlanda

Kulturnyheter Arlanda flygplats får ett nytt konstverk som kommer att installeras i samband med nybyggnationerna: - Som en del i arbetet med att utveckla en gemensam designstrategi för Swedavias flygplatser har tillgängligheten till och utbudet av konst på våra flygplatser etablerats som ett viktigt verktyg, säger Jessica Einebrant, ansvarig för varumärke och design på Swedavia.

vuxenutbildning2

Lyckad insamling för Stiko Per i Märsta

Nöjesnyheter Stiko Per Larsson som besökte Magasinet i Märsta Centrum lyckades med ett av de bästa insamlingsresultaten på turnén: - Jag måste skicka en tanke bakåt till Märsta och Magasinet som igår (läs onsdag) slog till med ett av de absolut bästa insamlingsresultaten nånsin under en vandring. Jag är mållös.Tack, skriver Stiko i ett facebookinlägg

brf_englamarken
februari

Kyrkoruiner renoveras

Kulturnyheter Sigtunas krykoruiner S:t Olofs, S:t Lars och S:t Pers som står på Svenska kyrkans mark ska rustas upp och öppnas för allmänheten igen: - Vi har nu startat ett program för ett långsiktigt bevarande av de tre kyrkoruinerna S:t Per, S:t Olof och S:t Lars, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Dags för Bygdens dagar

Nöjesnyheter Bygdens dagar arrangeras av Haga Hembygdsförening för femte året och för fjärde året tillsammans med Österby gård: - Vi jobbar mycket med utveckling av landsbygden. Både med att göra aktiviteter som gynnar företagare på Sigtunahalvön men även med frågor som säkrare vägar, cykelvägar och busshållsplatser, berättar Annika Östervall, ordförande.

objekt2
vuxentutbildning
standard_ridskola
comitini_banner
Norra Redovisningshuset
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
outsider_defacto
objekt3
connys
outsider_moderat
objekt4
val2018
veterankraft_standard