klippdagar
Jimmy Alonso får en gaddning på Märsta INKFoto: MMS-Bild
Jimmy Alonso visade upp sin tatueringFoto: Pressbild

Tatuerade sig för fälgar

Hundratals ville tatuera in ABS Wheels och få fyra fälgar, märstabon Jimmy Alonso tog under eftermiddagen plats i tatueringsstudion och blev efteråt fyra fälgar rikare.

marstac_aug

Lokala ABS Wheels har under en tid haft en tävling som går ut på att man ska tatuera in deras logo någonstans på kroppen och vinnaren får fyra fälgar. Hundratals deltog i tävlingen men bara fem godkändes och fick tatuera in logon. En av dessa var Jimmy Alonso från Märsta som satte sig i Märsta INK:s stol under eftermiddagen. Under en halvtimmes svettandes han i stolen men efteråt var han glad och ångrade inte tatueringen:
– Jag gillar ABS Wheels fälgar och nappade på tävlingen de hade på Facebook. Det var en sjuk tävling, säger Jimmy Alonso efteråt.

Värde 12000 kronor
Kort efter dök han upp hos ABS Wheels för att beställa sitt pris värde ca 12 000 kronor. Själv tävlingen på Facebook lockade enligt ABS Wheels över 33 000 användare och över 100 hade delat den. Det ska under en tid varit en snackis bland märstabor på Facebook. Vissa var skeptiska till tävlingen och vågade inte gadda sig med risk för att förlora. Men ABS Wheels garanterade att de som gaddade sig även fick fälgarna då man enbart skickade ut underlag för tatuering via mail.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

happy_homes_sommar
dackia_vinter2018
extra

Coldplay hjälpte märstabo med insamling

Nöjesnyheter Märstabon Abdi Addow samlar in pengar för en ambulans efter terrorattacken i Mogadishu, oväntad hjälp till insamlingen kom från Coldplay som retweetade insamlingen: - Vi fick in 200 000 kronor på bara 40 timmar. Coldplay har också delat insamlingen på Twitter, där de har 24 miljoner följare – vilket är enormt. Vi är jättetacksamma, säger Abdi Addow till Aftonbladet.

farbrorbla_host2017
forsmaleri

”Tessan” kan bli Årets PT

Nöjesnyheter Therese ”Tessan” Berkovits (fd Johansson) har nominerats till Årets PT: - Fantastiskt kul att vara en av de nominerade bland flera tusen förslag som kommit in, säger ”Tessan”.

forskontor

Barnens Kulturdag för andra året

Kulturnyheter Lördagen blir späckad av aktiviteter i kulturens tecken vid Kulturtorget i Märsta: - Överallt i huset händer det något spännande! Fri entré till allt, säger Karin Andén, kultursekreterare i Sigtuna kommun.

Barnteater i Valsta

Kulturnyheter Vänsterpartiet fortsatte sin tradition med Barnteater och höll den i lördags i samarbete med ABF och Lilla Parken i Valsta Centrum.

Fredrik gör skitjobbet

Märstafolket Fredrik Lundgren, 57, från Märsta har skitgörat i samband med Aurora17, han levererar nämligen toaletter och duschar till Försvarets platser i Stockholm och Uppsala län: - Det är dygnet runt just nu, säger Fredrik till märsta.nu

Sätuna får en egen dag

Nöjesnyheter Efter de senaste händelserna på Sätuna avser handlare och boende att det ska arrangeras en Sätuna Dag 30:e september: - Det huvudsakliga syftet är att vi i Märsta kan ha en positiv ton, det har blivit mycket negativt i media, vi vill göra något positivt på Sätuna, att träffas och umgås, säger initiativtagare och ICA handlaren Dan Enroth.

dogranch
Norra Redovisningshuset
blackfriday
connys
standard
matcher_skanela
slutstation
nfc_vinter
agy2
cricketklubben
standard_ridskola
colorama_jan
yrkesutbildningen
dalgatan7b
lions_standard
Festspecialisten – Standard
borg
skolgatan6d
frisyr2018
steningeliden32