moderaterna_panorama
Mikael WargFoto: Svenska Spel

Sigtunabo skrapade fram 100 000

Mikael Warg, 37, från Sigtuna skrapade fram 100 000 kronor på fredagsmorgonen i TV4.

100 000 kronor blev det för Mikael Warg från Sigtuna när han skrapade Triss i Tv4 på fredag morgon. Tillvardags är han tatuerare och fick frågan om han skulle tatuera in Triss eller ”plötsligt händer det”. När alla frågorna var till ända kunde man se att Mikael skrapat 100 000 kronor, skattefritt. Det återstår att se om Mikael får plats med Triss på kroppen, pengarna ska han i alla fall använda till framtida investeringar. Lotten som tog honom till TV4 köpte han i Centrumkiosken i Märsta.

connys_helsida
ewas_helsida
marinan_helsida
mp_helsida_april
liber_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Kultur & Nöje Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

defacto_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Kultur & Nöje Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
connys
swedol_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
moderat_outsider
nrh