arlandagolf_pan_aug
Foto: Daniel Iskander

Så många Fairtrade-fikade

I torsdags var det Fairtrade-fikans dag i hela landet och i Sigtuna kommun deltog drygt 10 procent av invånarna.

marstakalaset_artikel

4574 personer deltog runt om i kommunen på Fairtrade-fika i samband med Fairtrade-fika-dagen i torsdags. Totalt var det 18 platser som anmälde Fairtrade-fika. Sigtuna är relativt fika-angeläget då 10 procent av befolkningen deltagit i fikat vilket ger plats 17 i landet. I värmländska Munkfors var mer än 80 procent av invånarna involverade i fikat. Bara en enda kommun i Stockholms län hade bättre siffror än Sigtuna och det var Botkyrka med 11.83 procent. Väsby hamnade på plats 26 i landet med 8,48 procent av befolkningen.

happyhomes_2019
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
kontor_thaifong
miljopris_helsida
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

sommar_centrum
arlanda_golf_juli

Nytt koncept för McDonalds Sky City

Nöjesnyheter McDonalds i Sky City öppnar upp ett nytt system där maten tillagas på beställning och gästerna serveras sedan vid borden: - Det känns väldigt roligt att öppna upp McDonald’s Sky City igen. Med vårt nya beställnings- och tillagningssystem och bordsservering erbjuder vi våra gäster en ännu bättre restaurangupplevelse, säger franschisetagaren Roland Edin.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

marstakalas_helsida
sommar

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

miljopris_outsider
defacto_outsider
connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
colorama_april
nrh