arlandagk_panorama
Konditorlandslaget med Ronny Latva tvåa från vänsterFoto: Pressbild
Här är bidraget som kom trea på EM.Foto: Pressbild

Ronny klar för VM med konditorlandslaget

Konditorilandslaget med Ronny Latva från RC Chocolat i Sigtuna kom trea på EM och är därmed klara för VM.

banner_juni_artikel

Ronny Latva som är flerårig medlem av konditorilandslaget var med när laget tävlade i EM mot lag från Danmark, Spanien, Belgien, Schweiz, Ryssland, Libanon och Turkiet. Under fem timmar tillverkade lagen en sockerskulptur, en chokladskulptur, en tallriksdessert och en glasstårta. Det svenska temat var Studio 54 där man bakade Frihetsgudinnan i form av en 90 cm hög chokladskulptur och Empire State Building blev 125 cm uthugget ur ett 23 kilo tungt chokladblock. VM går i januari 2017 i franska Lyon. Till vardags driver Ronny RC Chocolat i både Sigtuna och Arlanda.

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

ica_valsta_choklad
sbrf_helsida
defacto_helsida
colorama_april2

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

banner_juni_helsida
sommar
midsommar_valsta_helsida
happyhomes_2019
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

sigtunavatten_standard
nrh
sbrf_outsider
sportfiske_sommar
midsommar_valsta_outsider
colorama_april
connys
defacto_outsider
fme_outsider