centrum_jul_panorama
Foto: RC Chocolat

RC 17:e bästa caféet i landet

RC Chocolat i Sigtuna har av White Guide utsetts till det 17:e bästa caféet i landet.

defacto_jul_artikel

White Guide presenterade i maj vilka caféer som tar plats i årets caféutgåva och från Sigtuna kom RC Chocolat och Tant Brun med. Konkurrensen på cafésidan var i år större än någonsin då branschen har utvecklats enormt de senaste åren och de kvalitativa kaféerna finns över hela riket, inte bara i storstäder. Från början var 316 caféer med i guiden och nu har dessa rankats av White Guide och presenterats i samband med White Guides gala i helgen. RC Chocolat är på 17:e plats i landet av de drygt 300 som testats. 72 av dessa har sedan rankats. RC anses hålla mycket god klass och delar 17:e platsen med två andra caféer. Tant Brun får inte plats bland de 72 bästa men finns med i den speciella caféutgåvan som White Guide ger ut. Landets bästa café finns i Göteborg (da Matteo Magasingatan), bäst i länet är Kaffeverket i Stockholm, fem på topp 10 är just från Stockholm.

happyhomes_2019

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

centrum_jul_helsida

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

colorama_jul
julbord_helsida
sigtunavatten_standard
tp_helsida
defacto_jul
ica_oktober
greeknighthelsida
nrh
trainingpartner_jobb_outsider
julbord
connys
tp_outsider
greeknight_outsider