moderater_pan_sommar
Nu har Alexander en spelning på hemmaplan. Foto: Privat

Nu har Alex bokats in i Märsta

Efter succén i sociala medier har Alexander Helsinghof bokats in till Vinyl 26:e februari: - Det kommer bli grymt, är astaggad, hälsar Alexander.

Alexander Helsinghof har gjort succé på sociala medier och anlitas flitigt inne på klubbar i Stockholm. Men i Märsta har han ännu inte spelat fram tills nu. 26:e februari har han bokats in av Vinyl. Han låter hälsa att han är ”astaggad”:
– Det blir skön musik att sjunga med till och lite dans. Även lite ackapella.

helsida_sfs

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_april
defacto_helsida
social_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
outsider_social
swedol_outsider
mp_outsider2022
nrh
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
event_outsider
connys
sfs_out
ewas_outsider