center_pan21
Nu har Alexander en spelning på hemmaplan. Foto: Privat

Nu har Alex bokats in i Märsta

Efter succén i sociala medier har Alexander Helsinghof bokats in till Vinyl 26:e februari: - Det kommer bli grymt, är astaggad, hälsar Alexander.

centrum_artikel

Alexander Helsinghof har gjort succé på sociala medier och anlitas flitigt inne på klubbar i Stockholm. Men i Märsta har han ännu inte spelat fram tills nu. 26:e februari har han bokats in av Vinyl. Han låter hälsa att han är ”astaggad”:
– Det blir skön musik att sjunga med till och lite dans. Även lite ackapella.

happyhomes_sommar2020
connys_helsida
mp_host_helsida

Sigtunabandet går på turné

Kultur & Nöje Sigtunabandet Nocean går på turné med sin musikalisk föreställning: - Innan Covid-19 ens fanns så började vi fundera på hur vi kunde tänka utanför boxen med vilka scener vi skulle spela på. Samt vilken riktning vi ville åt - så då landade vi i att vi ville göra filmisk metal med livekonserter på teaterscener, berättar sångerskan Hanna Olsson.

helsida_var2021
bildextra

Så var Märstakalaset

Nöjesnyheter Märstakalaset arrangerades på lördagen med bland annat Stage Academy som letade musiktalanger: - Det var en hektisk dag, men det är det värt när man får se så mycket ung talang. Artisttävlingen gick super och slutade i allsång och Klara Hammarström var också grym. Det var längesen jag hade en sån här dag, det var efterlängtat, säger Adam Jönssön, projektledare på Stage Academy

bostad_helsida
Klickextra!

Mest klickat i augusti

Nöjesnyheter Har du missat någon stor nyhet på märsta.nu i augusti? Nu får du ny chans att läsa de viktigaste nyheterna den gånga månaden.

defacto_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
vaccin

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
bostad_outsider
vaccin-outsider