defacto_pan2020

Mest klickat på märsta.nu i januari

Missade du någon stor nyhet i januari? Lugn här kommer de mest klickade nyheterna den gångna månaden.

Mest läst i januari var nyheten om gänget som åtalades för att ha misshandlat och skurit håret av en flicka i Märsta i somras. Därefter knivrånet på Norrbacka, helikopterjakten i Steninge och nedläggningen av Valstaskolan. Andra nyheter som lockade intresse var SCB:s siffror om att kommuninvånarna ger kommunen lågt betyg, olyckan i Rävsta, skipstops avskaffande samt årets dyraste hus 2017.

defacto_helsida
kcbygg_aug_helsida
connys_helsida
festspec_host2020_helsida
boisigtuna
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

nrh
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
kcbygg_outsider