moderaterna_panorama
Pizzeria Pomodoro och Valsta Vedugn är bland de bästa i länet enligt OnlinePizzaFoto: Pressbild/OnlinePizza

Märstapizzeria fyra i landet

Valsta Vedugns dominans via Online pizza i Stockholm och Sigtuna kommun är bruten och nu är Pizzeria Pomodoro både bäst i länet och fyra i landet enligt sajten kunder.

Tidigare har märsta.nu rapporterat om att Valsta Vedugn varit bäst i Stockholms län. Nu är det ännu en pizzeria från Märsta som seglat upp som etta i länet och även i toppen av rikslistan. Pizzeria Pomodoro är enligt OnlinePizzas kundomdömen fjärde bäst i landet. Valsta Vedugn är dock den pizzeria som säljer mest per invånare i sitt utkörningsområde jämförelse med alla andra i länet som är anslutna. Valsta Vedugn är också snabbast medan Pizza Pomodoro har flest återkommande kunder.

Toppar 4 av 6 kategorier
Pizzeriorna från Märsta är bäst i fyra av sex kategorier inom Online Pizza (Bäst samlade resultat, Försäljning per invånare, flest återkommande kunder och snabbhet). Fyra pizzerior i Märsta är anslutna till OnlinePizza, samtliga har fyra av fem stjärnor i betyg. För att vara med på topplistan måste man ha betyg från minst 80 kunder och där lyckades alltså Pomodoro både bäst i kommunen och länet samt tog sig upp som fyra i riket.

mp_helsida_april
marinan_helsida
2020_helsida
ewas_helsida
connys_helsida

Torgfest i Stadsängarna

Kultur & Nöje Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

defacto_helsida
liber_helsida

Krogen erbjuder gratis mensskydd

Kultur & Nöje Krogen Anders och Jag i Märsta Centrum kommer att inleda samarbetsavtal med Redlocker om gratis mensskydd: - Vi har haft automaten i ett par månader nu, och efter en kortare inkörningsperiod, så fungerar den som vi tänkte oss. Detta är ett av flera exempel på hur man konkret kan arbeta med jämställdhetsfrågor i vardagen, säger delägare Christian Cederferm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
marina_outsider
connys
swedol_outsider