sommarjobb2017
magget_bars

Love Nepal byter namn

Märstafolket Märstabaserade välgörenhetsorganisation LoveNepal byter namn till Love and Hope: - Vi har så många spännande projekt framför oss. Vi startar upp i flera nya länder och engagemanget och kärleken i Sverige bara växer för varje dag. Vi har länge känt att vårt namn, LoveNepal, tyvärr är väldigt begränsande eftersom det låser oss till en nation vilket vi inte önskar, säger Mikael Alfvén, LoveNepals grundare.

happy_homes_sommar
sportlov2017
aretspedagog
extra

Olli kom trea på SM

Märstafolket Olli Kähärä ställde upp i SM i Bodybuilding & Fitness och kom trea: - Vi firade med att stanna på Mcdonalds och Max flera gånger på väg hem, säger Olli till märsta.nu

Bolltrollare satte världsrekord igen

Märstafolket Tomas Lundman från Valsta satte sitt 561:a världsrekord nom bolljonglering på tisdag kväll: - Jag är väldigt nöjd över det här rekordet och arrangemanget här. Bra publik, bra väder och fin strand. Kanon, sa Tomas till tidningen Kristianstadsbladet.

Förre märstabon ska ordna glasögon till flyktingar

Märstafolket Förre märstabon Steffen Sundelius som ligger bakom glasögonföretaget Vasuma har startat ett initiativ för att skänka glasögon till flyktingar: - Regeringen har tyvärr avslutat vår tid som humanitär stormakt i och med deras senaste beslut men jag är otroligt stolt över att fått ihop en stor del kollegor och konkurrenter inom optikbranschen och startat detta, skriver Steffen Sundelius via Facebook.