center_pan21
Lage Eckeskog från Märsta är UNICEF:s tomteFoto: Skärmdump/YouTube

Märstabon på nytt Årets tomte hos UNICEF

Märstabon Lage Eckeskog får vara tomte i UNICEF:s video i år igen: - Det är nästan samma som förra året, säger Lage till märsta.nu

centrum_artikel

Lage Eckeskog är en flitigt anlitad statist och skådespelare. Han har bland annat medverkat i Milleniumfilmerna. Förra året var han med och spelade in videon som rullade i både TV och på webben. UNICEF var nöjda med Lages insats att videon får rulla i år igen. Man har bara gjort mindre justeringar men någon ny skådespelarinsats behövdes inte av Lage.

mp_host_helsida
dack-helsida
centrum_helsida2020
2020_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

julmarknad_helsida
connys_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
oppethus_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

flygskola_helsida
helsida_var2021

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
nrh
swedol_outsider
flygskolan_outsider
dack-outsider
oppethus_outsider
julmarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out