moderaterna_sep2020
Lage Eckeskog från Märsta är UNICEF:s tomteFoto: Skärmdump/YouTube

Märstabon på nytt Årets tomte hos UNICEF

Märstabon Lage Eckeskog får vara tomte i UNICEF:s video i år igen: - Det är nästan samma som förra året, säger Lage till märsta.nu

Lage Eckeskog är en flitigt anlitad statist och skådespelare. Han har bland annat medverkat i Milleniumfilmerna. Förra året var han med och spelade in videon som rullade i både TV och på webben. UNICEF var nöjda med Lages insats att videon får rulla i år igen. Man har bara gjort mindre justeringar men någon ny skådespelarinsats behövdes inte av Lage.

defacto_helsida
festspec_host2020_helsida
boisigtuna
2020_helsida
connys_helsida
kcbygg_aug_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

nrh
kcbygg_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider