moderat_jul_nyar
Lage Eckeskog från Märsta är UNICEF:s tomteFoto: Skärmdump/YouTube

Märstabon på nytt Årets tomte hos UNICEF

Märstabon Lage Eckeskog får vara tomte i UNICEF:s video i år igen: - Det är nästan samma som förra året, säger Lage till märsta.nu

Lage Eckeskog är en flitigt anlitad statist och skådespelare. Han har bland annat medverkat i Milleniumfilmerna. Förra året var han med och spelade in videon som rullade i både TV och på webben. UNICEF var nöjda med Lages insats att videon får rulla i år igen. Man har bara gjort mindre justeringar men någon ny skådespelarinsats behövdes inte av Lage.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

happyhomes_50
teatergrillen_helsida
defacto_helsida
oppethus_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

nrh
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
connys