defacto_pan2020
Foto: Skärmdump/YouTube

Märstabo UNICEF:s jultomte

Märstabon Lage Eckeskog spelar UNICEF:s jultomte i organisationens reklamfilm som just nu visats över 40 000 gånger.

Lage Eckeskog är flitigt anlitad som artist och skådespelare. Han har medverkat i flertal biofilmer, bland annat i Milleniumtrilogin och Snabba Cash 3. Nyligen blev han uppringd av ett produktionsbolag som frågade om han ville casta för rollen som UNICEF:s tomte. Lage tackade ja och var en av sex skådespelare som provspelade. Nu rullar videon med Lage i huvudrollen. Den har i skrivande stund visats över 40 000 gånger via UNICEF:s hemsida.
– Jag har ju gjort några roller i reklam och filmer som fotograf, polis, bankrånare, gammalgubbe i en Luciafilm med mera, berättar Lage.

oppethus_helsida
teatergrillen_helsida

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
happyhomes_50
connys_helsida

Sam och Valentin cyklar jorden runt

Märstafolket Märstaborna Valentin och Sam kommer efter nyår att börja sin resa med att cykla runt jorden (!) - De senaste två åren har vi fyllt på reskassan, köpt utrustning så som cyklar, tält, sovsäckar, cykelväskor osv, berättar duon i mail till märsta.nu

Carolas julshow hyllas

Nöjesnyheter Carolas julshow som hade premiär i helgen hyllas av Aftonbladets krönikör Håkan Steen: - Det blir väldigt mycket jul, och väldigt mycket Carola, skriver han.

Gardell till Kulturum

Nöjesnyheter Jonas Gardell kommer till Kulturum i mars: - Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell i ett pressmeddelande.

oppethus_outsider
connys
teatergrillen_outsider
nrh