center_pan21
Foto: Skärmdump/YouTube

Märstabo UNICEF:s jultomte

Märstabon Lage Eckeskog spelar UNICEF:s jultomte i organisationens reklamfilm som just nu visats över 40 000 gånger.

centrum_artikel

Lage Eckeskog är flitigt anlitad som artist och skådespelare. Han har medverkat i flertal biofilmer, bland annat i Milleniumtrilogin och Snabba Cash 3. Nyligen blev han uppringd av ett produktionsbolag som frågade om han ville casta för rollen som UNICEF:s tomte. Lage tackade ja och var en av sex skådespelare som provspelade. Nu rullar videon med Lage i huvudrollen. Den har i skrivande stund visats över 40 000 gånger via UNICEF:s hemsida.
– Jag har ju gjort några roller i reklam och filmer som fotograf, polis, bankrånare, gammalgubbe i en Luciafilm med mera, berättar Lage.

flygskola_helsida
centrum_helsida2020
helsida_var2021
connys_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

julmarknad_helsida
happyhomes_sommar2020

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

defacto_helsida
oppethus_helsida
mp_host_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

2020_helsida
dack-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

nrh
dack-outsider
oppethus_outsider
julmarknad_outsider
centrum_sommar_out
mp-outsider
flygskolan_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider