defacto_pan2020
Båthuset i Sigtuna tar plats i White Guide igen.Foto: Arkiv/Daniel Iskander
Sigtuna stadshotellFoto: Pressbild

Krogar med i White Guide igen

White Guide 2019 är här och bland de 600 krogar som listas så är två sigtunakrogar med.

White Guide har listat 600 restauranger i landet som man anser håller en hög standard, bland dessa finns 1909 Sigtuna stadshotell och Båthuset. De båda köken har varit med i White Guide i många år och tar alltså plats igen. Betygen för samtliga listade krogar kommer att presenteras i samband med en gala 4:e mars.

speedy_helsida
happy_homes_mars
#hålligångsigtunakommun

Hämtar däck för skifte

Märstafolket Kommuninvånarna bröderna Kerim och Pierre Yaghleji samt George Karabet på Däckskiftarna åker i dessa coronatider till kunder för att plocka upp däck och bil för skifte.

Hesselbom ger ut deckare

Kulturnyheter Sigtuna kommuns museichef Ted Hesselbom har skrivit en deckare tillsammans med Anna Lihammer: - Att skriva tillsammans är det bästa och mest utmanande vi har gjort. Det är inspirerande och processen blir ofantligt mycket roligare, säger Ted och Anna i ett uttalande.

defacto_helsida
2020_helsida
festspec_corona_helsida
#hålligångsigtunakommun

Kom igen! #hålligångsigtunakommun

Nöjesnyheter Coronan är över oss i allt vad det innebär, men det kommer en tid när allt är över och vi ska leva som vanligt igen. Under tiden är det upp till oss kommuninvånare att hjälpa till så att vi får ett fungerande samhälle. Bidra med bilder och tips på bra initiativ ute i kommunen.

salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
marina_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

swedol_outsider
festspec_corona_outsider
marina_outsider
speedy_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider