bostadsformedling
Märsta Centrum slår upp portarna för nya etableringar denna vecka. Foto: Pressbild

Invigning av Märsta Centrum i fyra dagar

På torsdagen invigs Märsta Centrum (igen) några av butikerna som öppnar är Intersport, H&M och Kappahl.

centrum_artikel

Märsta Centrum kommer nu under torsdagen att öppna upp enligt några av de långtgående planerna man hade redan 2010. ICA Kvamtum är redan etablerad och nu kommer även KappAhl, H&, Lindex, Dressman och Intersport öppna upp.

Invigningen sker med start 10.50 på torsdagen och håller på med ett antal evenemang fram till söndag eftermiddag. En scen kommer att monteras upp och den som vill får göra audition till programmet Artist 2017. Lördag-söndag finns Sean Banan, Wictoria och Rebecka Karlsson från Idol i centrum för uppträdande. Lokala uppträdanden utlovas också.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020
sigtunahem_sokbostad
centrum_helsida2020

Märsta på Minecraft

Nöjesnyheter Delar av Märsta finns nu tillgängligt på Minecraft: - Anledningen till att vi har valt att lägga tid på det här är att visa vad vi på geodataenheten kan göra med tillgängligt kartmaterial och att väcka en nyfikenhet för vad geodata är och vad det kan användas till, säger Sigtuna kommuns Geodatachef Sonja Tegeback-Hjort.

brobygget_midgard_helsida

Späckat program för Valsta Café

Kulturnyheter Skyddsvärnet har startat upp sin kaféverksamhet i Valsta Centrum: - Det vore fantastiskt om Valsta café kan bli ytterligare en mötesplats för boende i Valsta. En plats att umgås på, ta del av upplevelser och lära känna nya människor som man annars inte skulle umgås med, säger Sandra Tillbom, projektledare.

helsida_sommarlov
2020_helsida
brobygget_helsida_valsta
studeravidare_helsida
defacto_helsida
#hålligångsigtunakommun

Ira startar digital guidning i Sigtuna

Nöjesnyheter Rosersbergaren Ira Stomberg som tillvardags arbetar som guide börjar med digitala guider istället: -Jag arbetar som turistguide och har förstås blivit påverkad av den senaste tidens händelser. Alla kunder har avbokat, helt enkelt, berättar Ira för märsta.nu

nrh
brobygget_midgard_outsider
centrum_sommar_out
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
outsider_sommarlov
brobygget_outsider_valsta
swedol_outsider