defacto_pan2020
Märsta Centrum slår upp portarna för nya etableringar denna vecka. Foto: Pressbild

Invigning av Märsta Centrum i fyra dagar

På torsdagen invigs Märsta Centrum (igen) några av butikerna som öppnar är Intersport, H&M och Kappahl.

centrum_artikel

Märsta Centrum kommer nu under torsdagen att öppna upp enligt några av de långtgående planerna man hade redan 2010. ICA Kvamtum är redan etablerad och nu kommer även KappAhl, H&, Lindex, Dressman och Intersport öppna upp.

Invigningen sker med start 10.50 på torsdagen och håller på med ett antal evenemang fram till söndag eftermiddag. En scen kommer att monteras upp och den som vill får göra audition till programmet Artist 2017. Lördag-söndag finns Sean Banan, Wictoria och Rebecka Karlsson från Idol i centrum för uppträdande. Lokala uppträdanden utlovas också.

centrum_helsida2020
sportlov_sigtuna
aretslarling

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

teatergrillen_helsida
connys_helsida
salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

happy_homes_mars
EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

2020_helsida
defacto_helsida
speedy_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
teatergrillen_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider