centrum_panorama2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Här kan du fira midsommar

Midsommar närmar sig och är bara några dagar bort. Det finns en stång nära dig att dansa runt!

centrum_artikel

Prognosen för midsommar visar att det ska bli strax över 20 grader och växlande molnighet. Letar du efter en stång att dansa runt så finns det en i varje ort i kommunen.

Sigtuna
Firandet startar redan på torsdag med att midsommarstången kläs. På midsommarafton startar det klockan 14 på Lilla Torget, därefter vandrar man med stången till Borgmästarängen där den reses.

Rosersberg
Midsommarstången kläs vid Råbergsvallen med start 17.30 på torsdag. Midsommarafton startar firandet klockan 14.00 i Råbergsvallen.

Märsta
Firande i Sätunaparken från 11.30. Märsta Folkdansgille är på plats.

Valsta
Firandet sker i Vattentornsparken med start kl. 11 då midsommarstången kläs. Klockan 12 reses midsommarstången.

För mer info surfa in på Sigtuna kommuns hemsida om Midsommar.

speedy_helsida

Sjutton vilken Mello

Nöjesnyheter Sjutton artister kom till start i Sigtunas egna melodifestival, Funkisglädje: - Det är sjunde året i rad som vi håller Mellon och utvecklingen går åt rätt håll.

salong_elisabeth_helsida
aretslarling
centrum_helsida2020
2020_helsida
EXTRA

Många ville se nya WE Arlandastad

Nöjesnyheter Närmare tusen personer invigde WE Träning och Hälsas nya anläggning i Arlandastad: - Vi är väldigt, väldigt glada och nöjda över den fantastiska feedback vi fått under dagen. Vi har tecknat fler medlemskap än vad vi hoppats på, våra padelbanor börjar bli fullbokade och våra nybörjarkurser likaså, säger Niklas Wikegård.

EXTRA

Bio i Märsta stänger igen

Nöjesnyheter Biografen som Folkets Bio driver i Biokällan i Märsta stänger efter fem år: - -Vi har haft för få besökare för att verksamheten ska gå ihop, säger Rose-Marie Strand, ordförande i föreningen Märsta Bio.

defacto_helsida
connys_helsida
sportlov_sigtuna

Författare bildar förening

Kulturnyheter Ett antal författare i Sigtuna har gått ihop och startat en förening: - Avsikten är att skapa en gemensam kontaktyta och kunna sprida information om medlemmarna, säger Crister Mattsson, en av gruppens medlemmar.

happyhomes_2019
connys
teatergrillen_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider