defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Här kan du fira midsommar

Midsommar närmar sig och är bara några dagar bort. Det finns en stång nära dig att dansa runt!

Prognosen för midsommar visar att det ska bli strax över 20 grader och växlande molnighet. Letar du efter en stång att dansa runt så finns det en i varje ort i kommunen.

Sigtuna
Firandet startar redan på torsdag med att midsommarstången kläs. På midsommarafton startar det klockan 14 på Lilla Torget, därefter vandrar man med stången till Borgmästarängen där den reses.

Rosersberg
Midsommarstången kläs vid Råbergsvallen med start 17.30 på torsdag. Midsommarafton startar firandet klockan 14.00 i Råbergsvallen.

Märsta
Firande i Sätunaparken från 11.30. Märsta Folkdansgille är på plats.

Valsta
Firandet sker i Vattentornsparken med start kl. 11 då midsommarstången kläs. Klockan 12 reses midsommarstången.

För mer info surfa in på Sigtuna kommuns hemsida om Midsommar.

Märstabor cyklar från Kiruna till Malmö

Märstafolket Märstaborna Valentin Lazar och Sam Calara cyklar från Kiruna till Malmö under en månads tid i syfte att samla in pengar till Riksförbundet för Funktionshindrade Barn och Ungdomar: - Vi vill sprida ordet för att inspirera folk och stödja RBU, skriver dem i ett gemensamt mail till märsta.nu

bonava_juli_hel
colorama_april2
sigtunavatten_standard

Pontus in the air nominerad till prestigefyllt pris

Nöjesnyheter Arlandakrogen Pontus in the air nominerades i den internationella branschtävlingen 2019 Airport Food & Beverage (FAB) Awards: - Vi är mycket stolta och glada över juryns lovord. Det är en vinst i sig och ett bevis på att det vi gör är rätt och att vi är en av de främsta flygplatsrestaurangerna med vårt utbud av mat, dryck och service, säger krögaren Pontus Frithiof.

arlanda_golf_juli

Cecilia arrangerar stand up-kvällar

Nöjesnyheter Cecilia Saberi från Märsta startar upp komediklubb på Mingel i sommar: - Jag bor i märsta och är uppvuxen här och tänker att det är synd att inte vi Märstabor får skratta och må bra av att ta del av komedi, säger Cecilia till märsta.nu

sommar

Här klipper Peter hemlösa igen

Märstafolket Sigtunabon Peter Aslan som driver Frisyr i Märsta var på söndagen på Medborgarplatsen för att klippa hemlösa: - Det är fjärde året jag är med på det, säger Peter till märsta.nu

defacto_helsida
ica_valsta_choklad
happyhomes_2019

Klart för litteraturfestival 2020

Kulturnyheter Sigtuna Litteraturfestival tar paus 2019 men återkommer 2020 efter beslut i Destination Sigtunas styrelse: - Sigtuna Litterturfestival är en viktig kulturbärare i vår destination och det känns så roligt att vi nu fått klartecken att genomföra evenemanget under 2020, säger VD Anna Lakmaker.

sommar_centrum
connys
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
bonava_juli_outsider
colorama_april
nrh
defacto_outsider