arlandagolf_pan_aug
Foto: Jamshid Jamshidi

Här kan du fira midsommar

Midsommar närmar sig och är bara några dagar bort. Det finns en stång nära dig att dansa runt!

Prognosen för midsommar visar att det ska bli strax över 20 grader och växlande molnighet. Letar du efter en stång att dansa runt så finns det en i varje ort i kommunen.

Sigtuna
Firandet startar redan på torsdag med att midsommarstången kläs. På midsommarafton startar det klockan 14 på Lilla Torget, därefter vandrar man med stången till Borgmästarängen där den reses.

Rosersberg
Midsommarstången kläs vid Råbergsvallen med start 17.30 på torsdag. Midsommarafton startar firandet klockan 14.00 i Råbergsvallen.

Märsta
Firande i Sätunaparken från 11.30. Märsta Folkdansgille är på plats.

Valsta
Firandet sker i Vattentornsparken med start kl. 11 då midsommarstången kläs. Klockan 12 reses midsommarstången.

För mer info surfa in på Sigtuna kommuns hemsida om Midsommar.

arlanda_golf_juli
sigtunavatten_standard

#cyklaförtobbe stannade till i Sundveda

Märstafolket I söndags fick Sundveda besök av Andreas Hauge, Jonas Forsberg och Per Sandberg som cyklar från Oskarshamn till Skellefteå och under sin resa samlar in pengar till leksandsspelaren Tobias Forsberg som skadade sig förra året.

happyhomes_2019
sommar_centrum
ica_valsta_choklad
defacto_helsida
EXTRA

Ingen visfestival i år

Nöjesnyheter Märsta Visfestival ställs in i år då visgeneralen Anders Wallentin inte längre medverkar i projektet: - Vi som kört festivalen i 20 år kände att det var dags att "lämna över" och hade förhoppningen att hitta ett nytt glatt gäng inför i år - men tyvärr fick vi inte ihop det, säger Anders Wallentin till märsta.nu

arlanda_golf_juli2_outsider
nrh
defacto_outsider
connys