moderaterna_tack
Foto: Daniel Iskander

Här firas midsommar

Massor med midsommarstångar att dans runt kring, hitta ett firande nära dig!

Märsta
Sätunaparken med start 11.30. Dans och lekar, Märsta Folkdansgille finns på plats och barnen bjuds på nått att dricka efter dansen.

Valsta
Midsommar firas i Valsta igen. Start 11.00 i Vattentornsparken då midsommarstången kläs. 12.00 är det resning och efter sång och dans blir det picknick för den som vill.

Sigtuna
Redan på torsdag kväll (19) kläs stången i Museets trädgård. Firandet startar på midsommarafton kl. 14.00 där stången bärs från museets trädgård till Borgmästarängen för resning. Märsta Folkdansgille leder dansen.

Rosersberg
Midsommarstången kläs 18.00 torsdag kväll vid Råbergsvallen. Midsommarafton startar firandet klockan 14.30. Sång och dans blir det vid lekparken.

Lunda
Vid Lunda Kyrka med start 12.00 för midsommarandakt, 12.00 är det samling utanför kyrkan för traktortåg. 15.00 reses stången med musik dans och lekar.

Källa: Sigtuna kommun

defacto_banner_sep
defacto_host2018
hostfest_centrum
happy_homes_juli

Fotboll för välgörenhet

Märstafolket Erik Aravena-Valencia som är ordförande i Sigtuna kommuns personalklubb arrangerar en fotbollsturnering i Prästängshallen där syftet är att samla in medel till en välgörenhetsorganisation.

bildextra!

Så var Visfestivalen

Kulturnyheter Märsta Visfestival gick traditionsenligt andra lördan i augusti och det fina vädret lockade hundratals till Äppelparken: - Vilken fest det blev, säger Visgeneralen Anders Wallentin.

Klart med Carolas julshow

Nöjesnyheter Biljetterna till Carolas hett eftertraktade spelning har släppts och det ser ut att bli en succé framåt jul: - Det här är en dröm för mig. En längtan. Att få göra ”Jul med Carola” i Steninge slottsby. Jag producerar själv. Jag är min egen, och har varit så sedan jag skilde mig, tänkte jag säga, säger Carola till Aftonbladet.

skanela_matcher18-19
Norra Redovisningshuset
nfc_vinter
objekt4
sbrf_sep
komvuxq3_4
objekt2
objekt3
sportfiske_banner
outsider
connys
sigtunavatten_standard