moderaterna_panorama
Foto: Pressbild/OnlinePizza

Här är populäraste pizzan i kommunen

Nyårsdagen=Pizzadagen och den pizza som beställs mest i kommunen är Kebabpizza enligt sajten OnlinePizzas sammanställning.

OnlinePizza har inför Pizzaätardagen 1:a januari sammanställt vad invånare i olika städer beställer via deras sajt. På Nyårsdagen ökar beställningarna med 160 procent bara via OnlinePizza men det finns bara ett fåtal pizzerior i kommunen som är anslutna till deras system. Den populäraste pizzan som de fyra pizzeriorna i kommunen levererar via OnlinePizza är Egen variant (26 %) och Kebabpizza (15 %) följt av Vesuvio (8,4) samt Capricciosa (6,3 %). Anders Signell, VD på OnlinePizza, säger i ett pressmeddelande att det på nyårsdagen beställs tre gånger så mycket pizza som en vanlig söndag.

marinan_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
2020_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

connys_helsida

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Torgfest i Stadsängarna

Nöjesnyheter Sigtuna Stadsängar arrangerade torgfest under söndagen med vilket var välbesökt av både de nya stadsängsborna samt andra kommuninvånare.

Håller dansläger i sommar

Kulturnyheter Sigtuna Dansskola kommer i år för tredje året i rad att arrangera ett dansläger: - Under 6 dagar dansar vi och utforskar olika sätt att förhålla oss till musik och varandra, berättar Helena Gunnarsson på Sigtuna Dansskola.

Nu kommer Brobygget till Valsta torg

Kultur & Nöje Brobygget etableras även i Valsta torg: - Det är väldigt roligt att Brobygget – Sportis har kunnat dra igång under våren och det ska ha fungerat väldigt bra hittills med många deltagande barn vid varje tillfälle, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

mp_outsider2022
ewas_outsider
connys
marina_outsider
nrh
moderat_outsider
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider