center_pan21
Full fart vid 18.30-tiden.Foto: märsta.nu
Teamet som bakat semlor på Coop Foto: märsta.nu

Fullt upp in på kvällen

Stora COOP:s bageri har hafr fullt upp hela dagen och än vid 18.30-tiden var det full fart.

centrum_artikel

I märsta.nu:s omröstning över bästa semlan i kommunen var det vid 19-tiden på fettisdagen Stora Coop:s semlor som ledde med cirka 25 procent av rösterna. Över 350 unika röster hade registrerats i omröstningen. På märsta.nu:s facebooksida var det många som föredrog COOP och några även ICA Kvantums.

I bageriet hos Coop var det full fart. Än in på kvällen var det 6-7 personer som arbetade med semlorna och bageriet låter hälsa att det bakats och sålts cirka 3500 semlor fram till 17-tiden. Intresset för semlor verkar ha varit extra stort i år då pandemin tyngt ner mycket av glädjeämnena det senaste året. När kvällen var till ända hade drygt 1000 semlor till sålts på Stora COOP.

centrum_helsida2020
julmarknad_helsida
dack-helsida
helsida_var2021

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

defacto_helsida
flygskola_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

mp_host_helsida
2020_helsida
oppethus_helsida

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

connys
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
oppethus_outsider
mp-outsider
nrh
julmarknad_outsider
flygskolan_outsider
dack-outsider