moderater_pan_sommar
Foto: Pressbild/Arkiv

Fristadskonferens i Sigtuna

Med anledning av situationen i världen där journalister förföljs, hotas och dödas så kommer en fristadskonferens att hållas på Sigtunastiftelsen 19-20 mars.

Det är fristadskommunerna Sigtuna och Uppsala som tillsammans med Sigtunastiftelsen bjuder in till en nationell fristadskonferens kring temat ”Världen efter Charlie…” Då journalister förföljs, hotas och till och med dödas anses behovet av fristäder vara större än någonsin tidigare. Medverkar gör bland annat Sigtunas fristadsförfattare Raqip Zarakolu.
pantamera_avc_helsida

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

defacto_helsida
social_helsida
mp_helsida_april
helsida_sfs
connys_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sfs_out
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
event_outsider
outsider_social
connys
ewas_outsider
moderat_outsider
nrh