center_pan21
Daniel Forsbom tävlade i Luciapokalen på Fitnessmässan i ÄlvsjöFoto: Privat

Forsbom fyra på Luciapokalen

Sigtunabon Daniel Forsbom, 38, ställde upp i Luciapokalen på Fitnessmässan: - Det blev en härlig fjärdeplats, säger Daniel till märsta.nu

I flera månader har Daniel Forsbom från Sigtuna förberett sig för Luciapokalen där han ställde upp i Classic Bodybuilding 180 cm. Luciapokalen är landets största amatörtävling i bodybuilding och senast Daniel tävlade i bodybuilding var för 15 år sedan. Tolv stycken  tävlade i klassen och att komma fyra tycker Daniel är mycket bra. Vann gjorde Christopher Elvström från Linköping. Daniel har under träningsperioden kombinerat hantverksjobbet och det nystartade PT-företaget med träningen och den strikta dieten för att få kroppen i perfekt form till tävlingen.

Strikt diet sedan april
Förberedelserna har pågått sedan januari berättar Daniel, träningar 5-6 dagar i veckan och sedan i september dessutom två gånger om dagen. Trots att Daniel driver PT-firman Food & Fitness har han tagit hjälp av en hälsocoach. Den strikta dieten har pågått sedan april och måltiderna har blivit allt mindre ju närmare tävlingen han kommit.
– Mot slutet har jag brutit ner allt i beståndsdelar när det gäller intag av protein, fett och kolhydrater.

julmarknad_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020
valsta-jul_helsida

Världsberömd inom ljuddesign kommer till Märsta

Kulturnyheter Sounddesignern Eric Thorsell är nästa talare i Sigtuna World Voice i Kulturlänken: - Trots sin fantastiska meritlista gör Eric Thorsell mycket få offentliga framträdanden. Det är med stor glädje vi välkomnar honom till föreläsningsserien Sigtuna World Voice på Kulturlänken i Märsta den 25 november, säger Krister Persson, VD för Sigtuna Scen & Teater.

mp_host_helsida
2020_helsida

Sigtuna får Romsk läsambassad

Kulturnyheter Sigtuna kommuns bibliotek har utsetts till romsk läsambassad: – Jag drömmer om bibliotek där minoriteten romer syns, hörs och känner sig trygga, säger läsambassadören Bagir Kwiek.

jul2021
connys_helsida
centrum_helsida2020

SVT kommer till Märsta

Kulturnyheter SVT kommer starta en redaktion i Märsta med start 2022: - SVT är hela Sveriges television och de nya redaktionerna ska bevaka det svenska samhället ur många olika perspektiv, säger SVT:s VD Hanna Stjärne

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

jul_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp-outsider
stationshusen_out
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
valsta_jul_outsider
julmarknad_outsider