moderater_pan_sommar
Senast Valstadagen arrangerades var 2019Foto: Magnus Granhagen

Dags för Valstadagen igen

Idag är det Valstadagen med start klockan 12.00 vid Vattentornsparken

Privatpersoner, föreningar och företag har engagerats till Valstadagen idag och det blir full aktivitet för både valstabor och resten av invånarna.

Klockan 12.00 idag lördag är det dags för Valstadahgen. Förutom knallar, mat, uppträdanden och uppvisningar från lokalt föreningsluv så kommer man kunna vara i både Valsta centrum och Vattentornsparken. Ett 50-tal aktörer har engagerats i dagen.
– Årets Valstadag har verkligen ett späckat program med mat från olika länder, försäljning av hantverk och annat, information från föreningar och organisationer, prova på-aktiviteteter, loppis, dans, sång, musik, trollkarl, hoppborg, popcorn och glass.

pantamera_avc_helsida

Summer Squeeze utökas till två dagar

Kulturnyheter Sigtuna Summer Squeeze är tillbaka för tredje gången och för första gången är det ett pandemifritt evenemang: - Jag ser fram emot att möta Sigtunapubliken med den gamla ruinen som inramning. Min sommar har varit fylld av spelningar över hela Sverige och Sigtuna Summer Squeeze blir ett av mina sista sommar-gigg, säger gitarristen Janne Schaffer som uppträder på lördagen.

helsida_sfs

Mest klickat i juli

Nöjesnyheter Har du varit bortrest eller kanske kopplat bort från nyheterna i sommar? Lugn, här hittar du juli månads mest klickade.

centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida

Sigtunas rådhus öppnar upp för Pride-vigslar

Nöjesnyheter Sigtunas Rådhus kommer under Pride-veckan första veckan i augusti att öppna upp för drop-in-vigslar en dag: - Vi vill bidra till att sprida glädje och kärlek och stå stolta tillsammans i kärlekens tecken. Det gör vi bland annat genom att under Pride-veckan bjuda in till drop-in vigslar i Sveriges minsta och mysigaste rådhus, säger Anna Lakmaker, vd på Destination Sigtuna.

mp_helsida_april
social_helsida
kso_helsida
defacto_helsida

Borgmästargården öppnas upp

Kulturnyheter Sigtunas siste borgmästare Gustaf Dahl donerade Borgmästargården till Sigtuna kommun i september 1990, nu ska den öppnas upp för allmänheten som en del av Sigtuna museum.

Veronica och Jenny gör Clubkvällar i Märsta

Märstafolket Veronica Stjernstedt och Jenny Eriksson arrangerar till helgen Club Vega med Tema 80-90-tal: - Vi är två helt vanliga tjejer som bott i kommunen i många år och som saknat evenemang som vänder sig till vår målgrupp, berättar Veronica.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
mp_outsider2022
centrum_sommar_outsider2022
moderat_outsider
nrh
connys
outsider_social
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
kso-duell_out
sfs_out