moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild/Märsta Alliance

Seger i Crossfittävling

Kevin Johansson, Sofia Eriksson, Michelle Yucel, Johannes Yucel vann Crossfit Södertörn i Handen.

centrum_artikel

Märsta Alliance skickade fyra tävlande till Crossfit Södertörn i Handen och de vann hela tävlingen som pågick under två dagar; Kevin Johansson, Sofia Eriksson, Michelle Yucel, Johannes Yucel

Kevin har tränat hos Märsta Alliance under flera år både thaiboxning och tränar nu Crossfit. Sofia Eriksson är före detta handbollsspelare från Skånela men som också börjat träna Crossfit efter handbollen. Syskonen Yucel har tidigare spelat ishockey i Wings och Hammarby. Märsta Alliance ligger samma byggnad som Kim Taekwondo. Gamla Valsta sim- och sporthall. Märsta Alliance har ca 200 medlemmar från åldrarna 5-50. Detta var första tävlingen för Michelle, Sofia och Johannes. Kevin har tävlat två gånger tidigare. Men det kommer bli fler efter helgens vinst.

Även Nicklas Bergman, MMA-proffsveteran från Märsta Alliance var med och tävlande och placerade sig på 2:a plats tillsammans med sitt lag. Nicklas är med på bilden direkt till vänster om Kevin.

2020_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020

SBRF tvåa i dressyr

Förening En andra placering för SBRF i division 2 dressyr. Under söndagen gick omgång 3 och finalen av upplands dressyrallsvenskan div 2 arrangerad av Bälinge.

handbollsskola
mod_helsida
defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Vill ha skateramp i Rosersberg

Förening En skateramp finns redan i Sigtuna som är finansierad av privatpersoner och företag, men nu vill boende i Rosersberg se en skateramp i Rosersberg.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh