fastbyran_bostad
Foto: Pressbild

Varje affär och kundkontakt ska vara den perfekta

Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta/Rosersberg är ett väldigt levande kontor där vi ständigt försöker utveckla en grupp av personer som tillsammans skapar mervärde för våra kunder.

OBS! Hela denna artikel är sponsrad av Fastighetsbyrån i Märsta/Sigtuna

Utöver sex duktiga mäklare så består organisationen av två koordinatorer, en på varje kontor, som ser till att allt praktiskt i varje affär funkar och löper på smidigt. Vi har också tre mäklarstudenter på plats som bland annat hjälper till att ringa, hjälpa till på visningar, event samt en dedikerad tjänst för att koordinera och sköta våra sociala medier och samarbeten med andra företag och idrottsklubbar. Så utöver en traditionell mäklartjänst skapar vi ett team som tillsammans gör varje affär och kundkontakt så mycket bättre.

Vår roll som marknadsledande mäklarföretag i Sigtuna kommun är resultatet av vårt sätt att arbeta. Vi är stolta att ha alla dessa duktiga personer runt om oss för att få till en bra försäljning och förmedling som möjligt samt att kunna vara på plats i kommunens båda stora tätorter gör oss lokala på riktigt. Vi strävar efter att ha ärat mot rälsen och vara en del av staden och dess utveckling.

fastbyran_helsida
fastighetsbyran_helsida_22
bjurfors_helsida

Fortfarande efterfrågan på bostäder

Bostad Trots oro för höjda räntor så är det i Sigtuna kommun fortfarande efterfrågan på bostäder: - Efterfrågan finns fortfarande kvar från köparna, men en försiktighet och avvaktan märks tydligt, många frågar oss om räntorna för bostadslånen och det är just nu fler som vill sälja först och köpa sedan, för att säkra upp sin egen ekonomi innan man ger sig in i nästa affär, säger Erik Wennberg, franchisetagare på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

fastbyran_outsider