fastbyran_bostad
Oriongatan 227

Nya ägare till radhus i Märsta – 2 750 000 kronor blev priset

2 750 000 kronor fick Cezary Józef Pernej, 45, och Izabela Wiszniewska, 32, ge för radhuset på adressen Oriongatan 227 i Märsta.

Husets byggår är 1982 och det har en boyta på 83 kvadratmeter. Köpet från säljaren Leone Anne-Li Saime Kentsdotter blev klart i november 2020.

I oktober förra året såldes ett annat hus bara några hundra meter bort, på Tellusgatan 40. Där landade priset på 3 500 000 kronor för det 126 kvadratmeter stora huset.

fastbyran_helsida

Mäklaren: Mindre bostadsrätter sjunker i pris

Bostad märsta.nu har tidigare skrivit om att priset på bostadsrätter sjunker. Men enligt mäklaren Erik Wennberg är det de mindre som går ner i pris då efterfrågan på mindre lägenheter minskat: - Efterfrågan förväntas stabiliseras så fort vaccineringen kommit längre, säger Erik Wennberg i ett uttalande.

fastbyran_townhouse
fastbyran_townhouse2
nya sätuna torg

SigtunaHem inleder byggprocess av Stationshusen

Bostad Stationshusen vid Sätuna torg ska nu byggas efter att rivning av ICA-huset går in i slutfasent: - Projektet heter Stationshusen och är ett av våra viktigaste framtidsprojekt med totalt cirka 200 nya bostäder. Här kommer också cirka 3 500 kvadratmeter lokaler, butiker, restauranger och caféer, säger Göran Langer, vd på SigtunaHem.

fastbyran_outsider