fastbyran_bostad
Långreven 13

40-talshus på 72 kvadratmeter sålt i Sigtuna – priset: 5 175 000 kronor

Försäljningen av huset på adressen Långreven 13 i Sigtuna är nu klar.

Nya ägare blir Camilla Forslund, 34, och Daniel Bergius, 36, som köper fastigheten av Anna-Maria och Daniel Blomqvist. Det 72 kvadratmeter stora huset är byggt 1947. Ägarbytet gjordes i januari 2021 och priset blev 5 175 000 kronor.

Alldeles i närheten såldes i somras ett annat hus, på Håven 5. Där såldes ett 157 kvadratmeter stort hus och priset för det blev 7 350 000 kronor.

fastbyran_townhouse

Mäklaren: Mindre bostadsrätter sjunker i pris

Bostad märsta.nu har tidigare skrivit om att priset på bostadsrätter sjunker. Men enligt mäklaren Erik Wennberg är det de mindre som går ner i pris då efterfrågan på mindre lägenheter minskat: - Efterfrågan förväntas stabiliseras så fort vaccineringen kommit längre, säger Erik Wennberg i ett uttalande.

fastbyran_helsida
fastbyran_townhouse2
nya sätuna torg

SigtunaHem inleder byggprocess av Stationshusen

Bostad Stationshusen vid Sätuna torg ska nu byggas efter att rivning av ICA-huset går in i slutfasent: - Projektet heter Stationshusen och är ett av våra viktigaste framtidsprojekt med totalt cirka 200 nya bostäder. Här kommer också cirka 3 500 kvadratmeter lokaler, butiker, restauranger och caféer, säger Göran Langer, vd på SigtunaHem.

fastbyran_outsider