fastbyran_bostad
Koggevägen 7

39 kvadratmeter stor stuga i Sigtuna såld till nya ägare

Fastigheten på Koggevägen 7 i Sigtuna har fått nya ägare.

Köpare är Daniel Törnros, 36, och Negar Karegar-Dowlatabadi, 38, från Solna och säljare är Kenneth Pettersson och Anne Lundblad. Köpet blev klart i december 2020 och priset blev 4 500 000 kronor. Huset har en boyta på 39 kvadratmeter.

Bara några hundra meter bort såldes i höstas ett annat hus, på Munkholmsvägen 59. Där blev priset för det 164 kvadratmeter stora huset 12 000 000 kronor.

Mäklaren: Mindre bostadsrätter sjunker i pris

Bostad märsta.nu har tidigare skrivit om att priset på bostadsrätter sjunker. Men enligt mäklaren Erik Wennberg är det de mindre som går ner i pris då efterfrågan på mindre lägenheter minskat: - Efterfrågan förväntas stabiliseras så fort vaccineringen kommit längre, säger Erik Wennberg i ett uttalande.

fastbyran_helsida
fastbyran_townhouse2
nya sätuna torg

SigtunaHem inleder byggprocess av Stationshusen

Bostad Stationshusen vid Sätuna torg ska nu byggas efter att rivning av ICA-huset går in i slutfasent: - Projektet heter Stationshusen och är ett av våra viktigaste framtidsprojekt med totalt cirka 200 nya bostäder. Här kommer också cirka 3 500 kvadratmeter lokaler, butiker, restauranger och caféer, säger Göran Langer, vd på SigtunaHem.

fastbyran_townhouse
fastbyran_outsider