fastbyran_bostad
Steningeliden 13
Steningeliden 13

179 kvadratmeter stort hus i Märsta sålt till nya ägare

Försäljningen av fastigheten på Steningeliden 13 i Märsta är nu klar.

Nya ägare är Jenny Irene Christina Eola Hedlund, 37, och Markus Andreas Hedlund, 33, från Stockholm och säljare är Kati och Måns Barklund. Huset byggdes 2008 och har en boyta på 179 kvadratmeter. Ägarbytet blev klart i december 2020 och priset blev 5 535 000 kronor.

I början av året såldes ett annat hus på samma gata, på Steningeliden 53. Där blev priset för den 118 kvadratmeter stora villan 4 995 000 kronor.

fastbyran_townhouse

Mäklaren: Mindre bostadsrätter sjunker i pris

Bostad märsta.nu har tidigare skrivit om att priset på bostadsrätter sjunker. Men enligt mäklaren Erik Wennberg är det de mindre som går ner i pris då efterfrågan på mindre lägenheter minskat: - Efterfrågan förväntas stabiliseras så fort vaccineringen kommit längre, säger Erik Wennberg i ett uttalande.

fastbyran_helsida
fastbyran_townhouse2
nya sätuna torg

SigtunaHem inleder byggprocess av Stationshusen

Bostad Stationshusen vid Sätuna torg ska nu byggas efter att rivning av ICA-huset går in i slutfasent: - Projektet heter Stationshusen och är ett av våra viktigaste framtidsprojekt med totalt cirka 200 nya bostäder. Här kommer också cirka 3 500 kvadratmeter lokaler, butiker, restauranger och caféer, säger Göran Langer, vd på SigtunaHem.

fastbyran_outsider