Med två förstärkningar i George Kababji och Jack Jobran samt att Fredrik "Mulle" Lindberg åter var i spel kunde Märsta IK disponera laget annorlunda jämfört med matchen mot Norrtälje som slutade 0-5. Kababji klev in på mitten så att Jakob Gustafsson kunde gå ned i försvaret tillsammans med Andreas Munter. "Mulle" inledde målskyttet med ett riktigt drömmål enligt Gonzalez. Gonzalez berättar att spelmässigt ryckte Märsta upp sig rejält och hade ett flertal möjligheter förutom målet:
- O ja, det var stor skillnad, vi får bättre kontroll på mitten och fick även ett mål bortdömt för offside, säger Gonzalez.

Spelade med tio man
Men innan paus lyckades hemmalaget kvittera och resultatet stod sig matchtiden ut. I andra var Märsta inte lika bra som i första, samtidigt tryckte Solnaiterna på för en seger då man helt klart inte var nöjda med bara en poäng. Men Gonzalez tycker att det inte skapades så värst många riktigt heta chanser från Athletics sida. 
- Vi spelar även med en man mindre då George får sitt andra gula kort med tio minuter kvar, vi är helt klart nöjda med resultatet och tar det med oss, summerar Gonzalez.